Η Λαρισαία νύφη που «το γλέντησε» στην κερκίδα του ΑEL FC ARENA Reviewed by Momizat on . Έκλεψε τις εντυπώσεις η νύφη στο πέταλο! Πρόκειται για κάτι το οποίο δεν το συναντάμε συχνά αλλά στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα από τα αξιοσημείωτα όταν έκανε Έκλεψε τις εντυπώσεις η νύφη στο πέταλο! Πρόκειται για κάτι το οποίο δεν το συναντάμε συχνά αλλά στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα από τα αξιοσημείωτα όταν έκανε Rating: 0

Η Λαρισαία νύφη που «το γλέντησε» στην κερκίδα του ΑEL FC ARENA

Η Λαρισαία νύφη που «το γλέντησε» στην κερκίδα του ΑEL FC ARENA

Έκλεψε τις εντυπώσεις η νύφη στο πέταλο! Πρόκειται για κάτι το οποίο δεν το συναντάμε συχνά αλλά στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα από τα αξιοσημείωτα όταν έκανε την εμφάνιση της η νύφη και ο γαμπρός μετά τον γάμο τους στο πέταλο των οργανωμένων στο AEL FC ARENA προκειμένου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα αντί για το γαμήλιο πάρτι.

Ούτως ή άλλως ένας αγώνας της ΑΕΛ υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι… πάρτι με το συγκεκριμένο ζευγάρι να επιλέγει αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα γι’ αυτούς.

Το γκολ του Κρίζμαν ίσως τους έδωσε ένα χαμόγελο παραπάνω και όπως μπορείτε να διακρίνεται στη φωτογραφία σίγουρα οι φωνές εμψύχωσης για να επιτευχθεί το τέρμα βοήθησαν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Πηγή: sportlarissa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή