Η λύση είναι μία και μόνο μία. Δια νόμου ο εμβολιασμός να γίνει για όλους υποχρεωτικός Reviewed by Momizat on . Μα, του/της λες «εννιά στους δέκα νοσηλευμένους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν είχαν εμβολιαστεί». Τίποτα εκείνος/εκείνη. Το τροπάρι συνεχίζεται. Το αυτί το Μα, του/της λες «εννιά στους δέκα νοσηλευμένους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν είχαν εμβολιαστεί». Τίποτα εκείνος/εκείνη. Το τροπάρι συνεχίζεται. Το αυτί το Rating: 0

Η λύση είναι μία και μόνο μία. Δια νόμου ο εμβολιασμός να γίνει για όλους υποχρεωτικός

Η λύση είναι μία και μόνο μία. Δια νόμου ο εμβολιασμός να γίνει για όλους υποχρεωτικός

Μα, του/της λες «εννιά στους δέκα νοσηλευμένους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν είχαν εμβολιαστεί». Τίποτα εκείνος/εκείνη.

Το τροπάρι συνεχίζεται. Το αυτί τους δεν ιδρώνει.

Μα, του/της λες «όλοι σχεδόν που εγκαταλείπουν αυτόν τον μάταιο τούτο κόσμο δεν είχαν εμβολιαστεί». Τίποτα εκείνος/εκείνη.

Με τα γνωστά επιχειρήματα

Το πρώτο «μας βάζουν τσιπάκι να μας παρακολουθούν και να μας φακελώνουν, ακόμα και στον ύπνο μας». Το δεύτερο «θα γίνω στείρος και δεν θα κάνω παιδιά». Το τρίτο «γιατί δεν μας χορηγούν μονοκλωνικά ε;» Το τέταρτο «που ξέρω εγώ ποιες και πόσες παρενέργειες θα υποστώ». Το πέμπτο, το «θεοσεβούμενο» και συνήθως παραεκκλησιαστικό «είναι του σατανά». Και το έκτο το πιο εξωφρενικό «θα βγάλουμε ουρά»!

Οι απαντήσεις είναι τόσο γνωστές και τόσο αυτονόητες που κανονικά δεν θα έπρεπε να έμπαινα στον κόπο να τις απαριθμώ. Όπως «έτσι κι αλλιώς μας παρακολουθούν μέσα από τον προσωπικό μας χαφιέ, το κινητό αλλά και με την κάρτα την πιστωτική».

Όπως «μα τι μου λες τώρα πως θα γίνεις στείρος αφού είσαι εβδομήντα και πέντε χρόνων» (έγινε κι αυτό, το πληροφορήθηκα από φίλο μου γιατρό). Όπως «τα μονοκλωνικά δεν είναι προληπτικά, χορηγούνται μόνο κατασταλτικά και θεραπευτικά». Όπως «παρενέργειες μπορούν να προκληθούν από κάθε εμβόλιο και από κάθε φάρμακο»

Οσο για «σατανά» και για «ουρά» με ξεπερνάνε, με αφήνουν άφωνο όλα αυτά. Πάμε παρακάτω. Με αφορμή επιθέσεις γονιών και φανατικών αρνητών εναντίον εκπαιδευτικών. Τη στιγμή μάλιστα που το ποσοστό μόλυνσης των παιδιών καλπάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τη στιγμή που ακόμα και τετράχρονα παιδάκια έχουν μολυνθεί απ αυτόν τον θανάσιμο εχθρό.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι antiemvoliastes-1.jpg

Από τη στιγμή που τα σχολεία με πολλά περιστατικά κινδυνεύουν να κατεβάσουν ρολά. Από τη στιγμή που κάθε μολυσμένο παιδί, θα «μεταφέρει» τον ιό και στους γονείς του και στους παππούδες και τις γιαγιάδες του και στα αδερφάκια του και στους φίλους του και παντού.

Η λύση είναι μία και μόνο μία. Δια νόμου ο εμβολιασμός να γίνει για όλους υποχρεωτικός. Μόνο αυτό. Η λύση είναι μαζικός, ολοκληρωτικός εμβολιασμός. Και αυτή η λύση είναι ριζική και αποτελεσματική. Να κουβεντιάζουμε τι; Το Α-Βου-Γου-Δου;

Για όνομα του θεού. Όπως έχει πει δημοσίως ο εξαίρετος Λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, δύο πράγματα θα συμβούν για να τελειώνουμε με Covid-19 «είτε όλοι θα νοσήσουμε είτε όλοι θα εμβολιαστούμε».

Στην πρώτη περίπτωση της λεγόμενης «ανοσίας της αγέλης», το νοσοκομειακό σύστημα θα καταρρεύσει, οι θάνατοι θα πολλαπλασιαστούν, τα νεκροταφεία θα γκρεμιστούν. Στη δεύτερη περίπτωση η μάχη εναντίον ιού θα είναι διαχειρίσιμη και αποτελεσματική με λιγότερα θύματα!

Τι από τα δύο θέλεις; Τίποτα δεν απαντάει ο αρνητής. Επικαλείται τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ατομικές του ελευθερίες. Και η δική μου; Τίποτα. Μόνο άρνηση, γκρίνια, επιθετικότητα, βλακεία και παράνοια.

Επομένως δύο οι λύσεις μπροστά μας. Είτε δια νόμου να αναγκαστούν και να εμβολιαστούν. Είτε το άλλο. Το χειρότερο. Εκείνο που διάφοροι σοφοί το έχουν πει. Ο,τι δηλαδή παράνοια και βλακεία το ακατανίκητο δίδυμο. Ο κόσμος να έρθει τούμπα, οι αιώνες να φεύγουν, η ανθρωπότητα στον Αρη να έχει μετακομίσει. Κι όμως βλακεία και παράνοια εκεί εκεί στην πρώτη γραμμή! Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Δημήτρης Δανίκας

protothema

Σχόλια (2)

 • Στέργιος

  Ο κ. Δανίκας, προφανώς έγραφε αυτό το άρθρο, προβαροντας την στολή των SS, στοχεύοντας με όπλο βασανιστών της χούντας ,ηδονιζομενος με τα ιατρικά εργαλεία του Μένγκελε. Με τέτοιες απόψεις, ωθεί στην δημιουργία σύγχρονων στρατοπέδων συγκέντρωσης και κρεματοριων, κατά των ανεμβολιαστων. Τιμά και με το παραπάνω, τον μισθό που λαμβάνει από τις big pharma.
  Ξεχνάει όμως τις δίκες της Νυρεμβέργης.

  Απάντηση
  • Ανοίξτε και κανένα βιβλίο

   Επειδή συνεχίζετε να μας μπερδεύετε τα εμβόλια με τους ναζί μάθετε ότι αν κάποιος ήταν ενάντια στους εμβολιασμούς αυτός ήταν ο Χίτλερ γι΄ αυτό και στα χρόνια της κυριαρχίας τους όλα τα προγράμματα εμβολιασμών είχαν ατονήσει τόσο στη Γερμανία όσο και σε χώρες που κατακτούσε με στόχο την εξόντωση των ευάλωτων πληθυσμών.

   Υ.Γ: Με τον κ Δανίκα είμαι σε πλήρη αντίθεση, όχι όμως σε θέματα στα οποία απαντά η επιστήμη από την εποχή του Jenner (πάνω από 200 χρόνια).

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή