"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

” Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς συνεργάζεται με τον εικονογράφο Μιχάλη Κουντούρη και η μάγισσα Φρικαντέλα Ζαρζουέλα Σαλμονέλα Στρυφνίνη παίρνει σάρκα και οστά!

«Η µάγισσα Φρικαντέλα µισεί αφάνταστα όλα τα καλά. Δε χορεύει καλαµατιανό. Χορεύει µόνο κακαµατιανό. Δεν τρώει ποτέ της καλαµαράκια. Τρώει µόνο κακαµαράκια. Δεν πίνει πορτοκαλάδα, µόνο πορτοκακάδα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, µισεί τα κάλαντα. Όταν, λοιπόν, παραµονές πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών, τους κλέβει τις φωνές τους και τις φυλακίζει σε µπαλόνια. Η απολαυστική περιπέτεια συνεχίζεται στους χιο-νισµένους δρόµους της πόλης και στο κάστρο της µάγισσας, στα µαγικά δωµάτια του οποίου, τα παιδιά µε επικεφαλής τον τετραπέρατο Σεβαστια¬νό Μπισµπικούκη αναζητούν τα µπαλόνια µε τις κλεµµένες φωνές τους.»

Το παραμύθι είναι γεμάτο ανατροπές, κέφι και πολύ γέλιο και τα παιδιά θα το απολαύσουν σε μια μουσικοαφηγηματική παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.30 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Συμμετέχουν η Παιδική- Νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου η οποία αποτελεί τμήμα αυτού και απαρτίζεται από σπουδαστές του και όχι μόνο, ηλικίας οκτώ έως δεκαοκτώ χρονών, με μαέστρο την κ. Ελένη Ζιάκα.
Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο καθηγητής του Ωδείου κ. Ανδρέας Τσέγας και στο ρόλο της αφηγήτριας-δραματοποιού, η ηθοποιός κ. Βίκυ Ιακωβάκη.

Καλούνται οι μικροί φίλοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης