Η μάστιγα της ψηφοθηρίας Reviewed by Momizat on . Ελέγχουμε 18.000 ψήφους στην Ξάνθη,δήλωσε θριαμβευτικά χθες ο ψευδομουφτής της περιοχής Αχμέτ Μετέ,στο τηλεοπτικό δίκτυο Οzel Haber. Η απειλή και ο εκβιασμός,απ Ελέγχουμε 18.000 ψήφους στην Ξάνθη,δήλωσε θριαμβευτικά χθες ο ψευδομουφτής της περιοχής Αχμέτ Μετέ,στο τηλεοπτικό δίκτυο Οzel Haber. Η απειλή και ο εκβιασμός,απ Rating: 0

Η μάστιγα της ψηφοθηρίας

Η μάστιγα της ψηφοθηρίας

Ελέγχουμε 18.000 ψήφους στην Ξάνθη,δήλωσε θριαμβευτικά χθες ο ψευδομουφτής της περιοχής Αχμέτ Μετέ,στο τηλεοπτικό δίκτυο Οzel Haber.

Η απειλή και ο εκβιασμός,απευθυνόταν στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα και στους ντόπιους αυτοδιοικητικούς, υπενθυμίζοντας την ισχύ και την πλήρη χειραγώγηση της μειονότητας,από τον ίδιο και το Τουρκικό προξενείο.

Είναι σίγουρος ο μουσουλμάνος ιερωμένος,ότι οι Έλληνες πολιτικοί στο βωμό της ψήφου θα κάνουν τα πάντα,όπως δεκαετίες τώρα.

Άλλωστε η μάστιγα της ψηφοθηρίας ήταν και αυτή που οδήγησε τον τόπο,για άλλη μια φορά στην ιστορία του,στην άνευ προηγουμένου καταστροφή και όπως ελπίζει ο ίδιος στο μέλλον,στον εθνικό του ακρωτηριασμό.

Στο βωμό της ψήφου τα προηγούμενα χρόνια,η αξιοκρατία ποδοπατήθηκε και αξίες όπως υπερηφάνεια,φιλότιμο και αξιοπρέπεια εξαφανίστηκαν.

Σήμερα αυτός ο λαός,με έντονα τα σημάδια και της πληγές των νοσηρών επιλογών του,πορεύεται στον καιάδα της ιστορίας,με ηγέτες τους έσχατους της μεταπολίτευσης.

Ο σταυρός(στο ψηφοδέλτιο)μια ημέρα θα καταστρέψει την Ελλάδα,είχε πει κάποτε προφητικά ένας μεγάλος του πνεύματος και είχε δίκιο.

Δεξιός ψάλτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή