"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η μάστιγα της ψηφοθηρίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ελέγχουμε 18.000 ψήφους στην Ξάνθη,δήλωσε θριαμβευτικά χθες ο ψευδομουφτής της περιοχής Αχμέτ Μετέ,στο τηλεοπτικό δίκτυο Οzel Haber.

Η απειλή και ο εκβιασμός,απευθυνόταν στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα και στους ντόπιους αυτοδιοικητικούς, υπενθυμίζοντας την ισχύ και την πλήρη χειραγώγηση της μειονότητας,από τον ίδιο και το Τουρκικό προξενείο.

Είναι σίγουρος ο μουσουλμάνος ιερωμένος,ότι οι Έλληνες πολιτικοί στο βωμό της ψήφου θα κάνουν τα πάντα,όπως δεκαετίες τώρα.

Άλλωστε η μάστιγα της ψηφοθηρίας ήταν και αυτή που οδήγησε τον τόπο,για άλλη μια φορά στην ιστορία του,στην άνευ προηγουμένου καταστροφή και όπως ελπίζει ο ίδιος στο μέλλον,στον εθνικό του ακρωτηριασμό.

Στο βωμό της ψήφου τα προηγούμενα χρόνια,η αξιοκρατία ποδοπατήθηκε και αξίες όπως υπερηφάνεια,φιλότιμο και αξιοπρέπεια εξαφανίστηκαν.

Σήμερα αυτός ο λαός,με έντονα τα σημάδια και της πληγές των νοσηρών επιλογών του,πορεύεται στον καιάδα της ιστορίας,με ηγέτες τους έσχατους της μεταπολίτευσης.

Ο σταυρός(στο ψηφοδέλτιο)μια ημέρα θα καταστρέψει την Ελλάδα,είχε πει κάποτε προφητικά ένας μεγάλος του πνεύματος και είχε δίκιο.

Δεξιός ψάλτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης