Η Μέρκελ με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη, στο εξώφυλλο του Spiegel Reviewed by Momizat on . Αίσθηση προκαλεί το τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί αύριο. Στο εξώφυλλο του φιγουράρει η Άγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς Αίσθηση προκαλεί το τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί αύριο. Στο εξώφυλλο του φιγουράρει η Άγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς Rating: 0

Η Μέρκελ με Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη, στο εξώφυλλο του Spiegel

merkel
Αίσθηση προκαλεί το τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί αύριο. Στο εξώφυλλο του φιγουράρει η Άγκελα Μέρκελ ανάμεσα σε ναζί αξιωματικούς μπροστά στην Ακρόπολη, στην κατεχόμενη Αθήνα!

Ακόμη εντυπωσιακότερος ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ: “Το Τέταρτο Ράιχ”. Στο εξώφυλλο το περιοδικό αναρωτιέται: «Πώς οι ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη»

Στις εσωτερικές σελίδες μία ακόμη εικόνα απο τοίχο της Αθήνας: “Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι σε δρόμο στην Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες-μέλη ανθούν οι συγκρίσεις με τους ναζί. Οι Γερμανοί επέστρεψαν ως δύναμη, αλλά είναι μια περισσότερο αδύναμη δύναμη, παρα ένας ισχυρός ηγεμόνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο”, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Το κείμενο ξεκινά με την εικόνα του Μανώλη Γλέζου: «Κάθεται στο γραφείο του στις Βρυξέλλεις, στο κτίριο Βίλι Μπραντ, στον τρίτο όροφο και μιλάει για τη μάχη του εναντίον των Ναζί και τον αγώνα του εναντίον των Γερμανών του σήμερα. Ασπρα μαλλιά, με μια αγριάδα και τόλμη ενός παλαιού Τσε Γκεβάρα, στο ζαρωμένο πρόσωπό του τα ίχνη ενός ευρωπαϊκού αιώνα είναι εμφανή».

Αφήστε το σχόλιο σας