"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Η μίζερη εικόνα του πάρκου Ματσόπουλου και τα χαμογελαστά παιδιά του Δήμου Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Matsopoylo

Εν’ όψη της προετοιμασίας του 4ου αντιρατσιστικού Φετσιβάλ (3-4 Ιουλίου) επισκεφτήκαμε σήμερα το πάρκο Ματσόπουλου για κάποια οργανωτικά – τεχνικά ζητήματα σχετικά με το χώρο.

Η εικόνα που αντικρίσαμε και φαίνεται στις φωτογραφίες ήταν απογοητευτική και η περιοχή μόνο πάρκο δε θυμίζει. Το προηγούμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση του ‘Μύλου των ξωτικών’ είχαν γίνει οι απαραίτητες ερωτήσεις από τη δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα που αφορούσαν χώρο του πάρκου, όπως επίσης και ρεπορτάζ για αυτή την άθλια εικόνα από την ΕΡΑ Τρικάλων.
Matsopoylo
Παρόλα αυτά, τα χαμογελαστά παιδιά που διοικούν σήμερα το Δήμο(έτσι αυτοαποκαλούνταν πέρυσι πριν τις δημοτικές εκλογές), χαρακτήριζαν μίζερη και γραφική οποιαδήποτε κριτική. Ωστόσο, μίζερη και καταθλιπτική είναι η σημερινή εικόνα του πάρκου, και οι υπεύθυνοι για αυτή έχουν ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις και είναι οι : Πολυμερόπουλος Αλέκος – Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Καθαριότητας, Μητσιάδη Βασιλένα -Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας, Κωτούλας Ιωάννης-Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Περιβάλλοντος. Τέλος, τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει και ο άλλος … χαμογελαστός ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.
Xρήστος Αυγέρος
Matsopoylo

matsopoylo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης