«ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» με τη Μαίρη Βιδάλη Reviewed by Momizat on . Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν Rating: 0

«ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» με τη Μαίρη Βιδάλη

«ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» με τη  Μαίρη Βιδάλη

Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη και το Θέατρο Διάχρονο θα παρουσιάσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 21.00, στο Υπαίθριο Θέατρο Καλαμπάκας, την παράσταση: «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης».

Η  Λέλα  Καραγιάννη θεωρείται  η  κατοχική ηρωίδα  της Αθήνας.  Μέσα  στην  κακόφωνη  εποχή  που  μας  περιβάλει σκιάζοντας  τις  προθέσεις  και  τις  προσδοκίες  μας,  η  θεατρική Λέλα  έρχεται  ως άγγελος της  νεοελληνικής τραγωδίας  να  επικαιροποιήσει την  αξιοπρέπεια,  την  αντίσταση στην  βαρβαρότητα  και  να  μετατρέψει τον θάνατοτης σε  παράδειγμα  ήθους διαρκείας.

Η παράσταση έχει δεχτεί θερμές κριτικές, τόσο από το κοινό, όσο και από τους κριτικούς και προσφέρει μια δυνατή ευκαιρία για να γνωρίσουμε, μέσω της ερμηνείας της κα Βιδάλη,μια αφανή ηρωίδα και το έργοτης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή