Η μαγειρική τέχνη του Δεσπότη Reviewed by Momizat on . Στην Κοινοβιακή Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ψαχνών Ευβοίας, βρέθηκε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Εκεί πανηγύ Στην Κοινοβιακή Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ψαχνών Ευβοίας, βρέθηκε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Εκεί πανηγύ Rating: 0

Η μαγειρική τέχνη του Δεσπότη

Η μαγειρική τέχνη του Δεσπότη

Στην Κοινοβιακή Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ψαχνών Ευβοίας, βρέθηκε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Εκεί πανηγύρισε με λαμπρότητα τον Άγιο Παρθένιο, επίσκοπο Λαμψάκου τον θαυματουργό, του οποίου τμήμα της Τιμίας Κάρας διαφυλάσσεται από αιώνες στην Ιερά Μονή.
Όλοι οι πιστοί, γεύτηκαν και την πασίγνωστη αβραμιαία παραδοσιακή μοναστηριακή φιλοξενία από τον Καθηγούμενο της Ι. Μονής, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Μπαλωμένο και τους πατέρες της Αδελφότητος, οι οποίοι με πολλή αγάπη και ευγένεια διηκόνησαν όλους τους πολυπληθείς προσκυνητές, οι οποίοι ευρίσκουν ανάπαυση και ησυχία στον ευλογημένο αυτό Τόπο. Ενώ όπως μαρτυρά και η φωτογραφία ο Δεσπότης των Τρικάλων βοήθησε για την φιλοξενία, δείχνοντας ότι γνωρίζει την μαγειρική τέχνη.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή