Η μαγική φωνή της Κωνσταντίνας Πάλλα, ξανά στην “Κεντρική πλατεία” Reviewed by Momizat on . Σε μια εποχή συναισθηματικής ασφυξίας η μουσική μοιάζει η μόνη διέξοδος. Η Κωνσταντίνα Πάλλα, ανερχόμενη τραγουδοποιός με μια φωνή που σε καθηλώνει, διαθέτει εσ Σε μια εποχή συναισθηματικής ασφυξίας η μουσική μοιάζει η μόνη διέξοδος. Η Κωνσταντίνα Πάλλα, ανερχόμενη τραγουδοποιός με μια φωνή που σε καθηλώνει, διαθέτει εσ Rating: 0

Η μαγική φωνή της Κωνσταντίνας Πάλλα, ξανά στην “Κεντρική πλατεία”

Η μαγική φωνή της Κωνσταντίνας Πάλλα, ξανά στην “Κεντρική πλατεία”

palla_kwnstΣε μια εποχή συναισθηματικής ασφυξίας η μουσική μοιάζει η μόνη διέξοδος.
Η Κωνσταντίνα Πάλλα, ανερχόμενη τραγουδοποιός με μια φωνή που σε καθηλώνει,
διαθέτει εσωτερική δύναμη και την ιδιαίτερη ικανότητα να παντρεύει την έντεχνη
και την αυθεντική λαϊκή μουσική.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε τις σπουδές της στην θεωρία της μουσικής και στην κιθάρα στο ωδείο Κολόβα. Πολύ σύντομα αρχίζει τη σύνθεση των πρώτων της μουσικών κομματιών με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των καθηγητών της Μαρία Κολόβα και Σάκη Λιακόπουλο. Φέτος, επιστρέφει και πάλι στην γενέτειρα της και στην μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία» με μία διαφορετική μουσική πρόταση.
Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι, εξαίρετοι μουσικοί που με πάθος δημιούργησαν μια παράσταση έντασης και αντίθεσης που ξεκαθαρίζει το τοπίο. Απαλλαγμένο από παλιές συμπεριφορές και φθαρμένες ιδέες το δίπολο έντεχνης – λαϊκής μουσικής γίνεται ένα, αφού η μουσική για να είναι δημιουργική έχει ανάγκη να μην καταπιέζεται.
Εισοδος 7 Ευρω
Εναρξη 22:00

ΦΩΝΗ, ΚΙΘΑΡΑ : ΠΑΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΙΑΝΟ : ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ : ΠΑΦΡΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή