Η Μαρ. Χρυσοβελώνη για τις εκλογές Reviewed by Momizat on . Η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακό Η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακό Rating: 0

Η Μαρ. Χρυσοβελώνη για τις εκλογές

Η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ανέδειξε πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» όχι μόνο δεν υποχώρησαν, αλλά αύξησαν τη δύναμή τους. Οι συμπολίτες μας αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά για να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Ο αγώνας που δώσαμε για τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και δίνουμε ασταμάτητα, είναι σκληρός και κυρίως κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το ποσοστό του 12% που έλαβε ο συνδυασμός μας «Θεσσαλία, η γη μας» μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και οι υποψήφιοι του συνδυασμού κράτησαν ψηλά τη σημαία. Μόνοι, απέναντι σε ένα δύσκολο εκλογικό μηχανισμό, χωρίς στηρίξεις, οικονομική βοήθεια και με μόνο γνώμονα τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αγάπη μας για ένα καλύτερο τόπο, αγωνιστήκαμε – πάνω απ’ όλα – με ηθική. Ο αγώνας μας ήταν καθαρός. Και έτσι θα συνεχιστεί. Στο επίκεντρο είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της καθημερινότητάς του.

Προσωπικά, και ως βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» το αποτέλεσμα των πολιτών του Νομού που εκπροσωπώ και στο Κοινοβούλιο, μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι. Για να μην τους απογοητεύσω. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα είμαστε παρόντες –μαχητικά και διεκδικητικά- και στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Με μοναδικό σκοπό να συμβάλλουμε σε ό, τι μπορούμε για το καλό των συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε – για ακόμη μία φορά- όσους στήριξαν και στηρίζουν τον αγώνα μας».

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας