"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η Μεγάλη Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ !Η «Βασίλισσα χωρίς στέμμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χωρίς ίχνος υπερβολής ήταν η “Ντρίμ τίμ” της εποχής, που είχε χάσει στις λεπτομέρειες μια ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ του 1970 .

Ενδεικτικά στο τότε αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιζαν μεταξύ άλλων ο Μίμης Δομάζος, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Γιώργος Κούδας, ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Στάθης Χάιτας, ο Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Κώστας Ελευθεράκης, ο Βασίλης Μποτίνος, ο Γιώργος Δέδες, ο Σταύρος Σαράφης, ο Χρήστος Ζαντέρογλου, ο Μπάμπης Ιντζόγλου.

Μια ποδοσφαιρική πανδαισία!Μια ομάδα που είχε επικρατήσει με 4-2 της Πορτογαλίας του Εουσέμπιο στο “Καραϊσκάκης” και με 4-1 της Ελβετίας στο Καυτατζόγλειο, είχε φέρει δύο ισοπαλίες με τη Ρουμανία (2-2, 1-1), μια ακόμα με την Πορτογαλία (2-2) όπου ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο από 2-0 και είχε μόλις μια ήττα στην πρεμιέρα του ομίλου στην Ελβετία (1-0) σε ένα ματς, μαγική εικόνα!

Στη φωτογραφία (Χρηστος Καπλανης) η εθνική μας ομάδα, που είχε χαρακτηριστεί και ως η «Βασίλισσα χωρίς στέμμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν από το ματς με την ΕΛΒΕΤΙΑ, στις 15 Οκτωβρίου 1969, στο Καυτατζόγλειο όπου κέρδισε με 4-1 .

Πάνω αριστερά, ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΑΡΑΣ, ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ, ΧΑΙΤΑΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. Κάτω αριστερά, ΚΟΥΔΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΔΟΜΑΖΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΤΙΝΟΣ.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "COLOR BY ©hristos Kaplanis"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης