"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Η Μητέρα Μου» στον δημοτικό κινηματογράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία «Η Μητέρα Μου».

Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι, Πρωταγωνιστούν: Τζον Τουρτούρο, Τζούλια Λαζαρίνι, Νάνι Μορέτι, Μαργκερίτα Μπάι, Μπεατρίς Μαντσίνι, Στέφανο Αμπάτι
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης από την Ιταλία (Χρυσός Φοίνικας για Το Δωμάτιο του Γιου μου), επιστρέφει με μία ακόμα προσωπική ταινία που διεκδίκησε για πέμπτη φορά τον Χρυσό Φοίνικα στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών. Η μοναδική αφήγηση του Nanni Moretti (Αγαπημένο μου Ημερολόγιο) κινείται ανάμεσα στο δράμα και την κομεντί, ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, ανάμεσα στα απαιτητικά γυρίσματα μιας ταινίας και τις δυσλειτουργικές οικογενειακές σχέσεις. Η πρωταγωνίστρια –το alter ego του δημιουργού- υποκύπτει σε μία προσωπική κρίση, καθώς αναμετράται με το πέρασμα του χρόνου, την ίδια της την ύπαρξη και την ιδιαίτερα απαιτητική συνεργασία της με έναν Αμερικανό σταρ, τον οποίο υποδύεται απολαυστικά ο John Turturro (Ω, Αδελφέ, Πού Είσαι;). Ο Nanni Moretti καταφέρνει για μια ακόμα φορά να ξεδιπλώσει μια ανθρώπινη ιστορία με χιούμορ, συγκίνηση και συμπάθεια για τους ήρωες του.
Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 και 22.15. Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00. Γενική είσοδος 5 ευρώ, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 ευρώ.
Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης