Η νέα δεκάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται η παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Πα Συνεχίζεται η παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Πα Rating: 0

Η νέα δεκάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου

Η νέα δεκάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου

Συνεχίζεται η παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου, με μία ακόμη δεκάδα ονομάτων.

«Επανεκκίνηση Τώρα» για να πάμε όλοι μαζί τον Δήμο μπροστά

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

epanek 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

 

 

 

 KANATA SOYLA Κανάτα – Μπαμπούρη Αθανασία (Σούλα) του Ιωάννη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεόπετρα Καλαμπάκας. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στα Τρίκαλα. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπαμπούρη (έμπορο) και έχουν ένα γιό. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Λάρισας και από το 1988 εργάζεται στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Υπήρξε μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας, είναι μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθώς επίσης και μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων.

 
 KARAPOSTOLIS ODYSSEAS Καραποστόλης Οδυσσέας του Νικολάου
Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στον Πυργετό Τρικάλων.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων αποκτώντας πολύχρονη εμπειρία τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα οδοποιίας και άλλα.. Το 2009  κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα  όπου και υπηρετεί με τον βαθμό του πυροσβέστη. Μέλος συλλόγων παραδοσιακών χορών, συμμετέχει σε πλήθος χορευτικών παραστάσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων

 
 LASPAS AXILLEAS Λασπάς Αχιλλεύς του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε στο Ρίζωμα, είναι έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.

Υπηρετεί ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Κακοπλευρίου. Εργάστηκε 9 χρόνια στο εξωτερικό, έχοντας για 4 χρόνια τη δική του μικρή επιχείρηση. Το 2001-2006 αποσπάστηκε ως δάσκαλος στο δίγλωσσο Κρατικό Ευρωπαϊκό  Σχολείο  Βερολίνου. Το 2006 συμμετείχε στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Παραληθαίων, καταλαμβάνοντας  τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Οικονόμου Γεώργιος του Στέργιου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1948.

Μεγάλωσε στους Αγίους Αποστόλους μέχρι τα πρώτα γυμνασιακά του χρόνια. Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, το 1978 προσλήφθηκε στο Δήμο Τρικκαίων ως υπάλληλος καθαριότητας και το 1995 ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου του τμήματος, μέχρι και την συνταξιοδότησή του το έτος 2013.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Τρικκαίων

 


 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007

Παπανικολάου Ηλίας του Φώτιου
Γεννήθηκε στα Μ. Καλύβια όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Σία Φαράκη και έχουν ένα γιο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και πτυχιούχος της ανώτερης σχολής ποδοσφαίρου Βελιγραδίου. Εργάστηκε σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας στο χώρο των ηλεκτρικών, καθώς και τραγουδιστής. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης κεντρικού café. Συμμετέχει σε αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς κ.α. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2010.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Παππάς Απόστολος του Βασιλείου
Γεννήθηκε το 1956 στον Παλαιόπυργο Τρικάλων όπου και διαμένει.

Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων ως Προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικών Θεμάτων.

Αρθρογραφεί από μακρού  στον τοπικό τύπο με πολιτική και κοινωνική θεματολογία. Η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Σακκάς Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε το 1993 στα Τρίκαλα.

Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) με ειδικότητα Οικονομίας και Διοίκησης. Σήμερα ασχολείται ως φωτογράφος σε καταστήματα της πόλης και ως υπεύθυνος σε διανομή φυλλαδίων. Διαθέτει πτυχίο Ναυαγοσώστη και πιστοποίηση προσωπικού ασφαλείας (security). Μέλος του χορευτικού ομίλου «Ασκληπιός», του ιππικού συλλόγου, καθώς της ομάδος διάσωσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

 
 Created by Readiris, Copyright IRIS 2007 Τσιούκας Ευάγγελος του Χρήστου
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και ζω στα Τρίκαλα

Είναι απόφοιτος του 4ου Λυκείου Τρικάλων.

Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες Δ, Γ, Β και Α, καθώς και διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

Σήμερα είναι προπονητής Ακαδημιών του Α.Ο. Πύργου.

 
 TSIRONIS PANOS Τσιρώνης Παναγιώτης του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1980.

Είναι απόφοιτος της ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα με την ειδικότητα του Οφθαλμίατρου. Υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), καθώς και Ταμίας του Σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών Τρικάλων (Σ.Ε.Ι.Τ.). Συμμετείχε σε εθελοντικά προγράμματα προσφοράς ιατρικής φροντίδας. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια της ειδικότητάς του

 
 FLOKAS GIANNHS Φλόκας Ιωάννης του Βασιλείου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980.

Αποφοίτησε από την Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων με τον βαθμό του Αρχιφύλακα. Φοιτά στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχ/σεων του ΤΕΙ Λάρισας. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Καλαθοσφαίρισης «Άγιος Νέστωρας», ενεργό μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκλεγμένος το 2001 από την Α.Δ. Λάρισας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή