Η Νέα Δημοκρατία αναζητά υποψήφια στα Τρίκαλα, για να “κουβαλήσει νερό” στις επικείμενες εκλογές Reviewed by Momizat on . Οι πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης και τα μέτρα ανακούφισης των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας, φούντωσαν τα σενάρια για την επίσπευση των Βουλευτικών εκλογώ Οι πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης και τα μέτρα ανακούφισης των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας, φούντωσαν τα σενάρια για την επίσπευση των Βουλευτικών εκλογώ Rating: 0

Η Νέα Δημοκρατία αναζητά υποψήφια στα Τρίκαλα, για να “κουβαλήσει νερό” στις επικείμενες εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία αναζητά υποψήφια στα Τρίκαλα, για να “κουβαλήσει νερό” στις επικείμενες εκλογές

Οι πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης και τα μέτρα ανακούφισης των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας, φούντωσαν τα σενάρια για την επίσπευση των Βουλευτικών εκλογών.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τη πορεία της πανδημίας τους επόμενους μήνες, αλλά και την αποτίμηση στις κρυφές δημοσκοπήσεις του πολιτικού κόστους από το κύμα ακρίβειας.

Στη κατάρτιση των ψηφοδελτίων που θα ανακοινωθούν τρεις εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση, δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές παρά μόνο διορθωτικές κινήσεις.

Στο νομό Τρικάλων όπου το κυβερνών κόμμα διαθέτει ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, η ανεύρεση μιας γυναίκας πολιτευτή που θα συμπληρώσει το σχήμα, παραμένει η μόνη εκκρεμότητα και ζητούμενο.

Στο τραπέζι ήδη έχει πέσει το όνομα Τρικαλινής καταγωγής κυρίας των Αθηνών, με πλούσια κοινωνική δράση και εξ αρχής υποστηρίκτριας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ως εναλλακτικές περιπτώσεις προτάσσονται οι περιπτώσεις μιας αυτοδιοικητικού και ως έσχατη εφεδρεία, ιστορικό κομματικό στέλεχος.

Το σενάριο “Δαλκαφούκη”, η ανεύρεση δηλαδή υποψηφίας από το χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επαναληφθεί, αφού το Μαξίμου επιθυμεί να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες και οι σχέσεις με τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έχοντας το βλέμμα του σε ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή