Η ΝΔ «έκλεψε» τον Χατζημαρκάκη από το ΠΑΣΟΚ Reviewed by Momizat on . Mια νέα μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, φημολογείται τις τελευταίες ώρες, ότι ετοιμάζει η ΝΔ. Μετά την Αντζελα Γκερέκου, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ε Mια νέα μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, φημολογείται τις τελευταίες ώρες, ότι ετοιμάζει η ΝΔ. Μετά την Αντζελα Γκερέκου, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ε Rating: 0

Η ΝΔ «έκλεψε» τον Χατζημαρκάκη από το ΠΑΣΟΚ

Η ΝΔ «έκλεψε» τον Χατζημαρκάκη από το ΠΑΣΟΚ

Mια νέα μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, φημολογείται τις τελευταίες ώρες, ότι ετοιμάζει η ΝΔ. Μετά την Αντζελα Γκερέκου, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του και τον Γιώργο Χατζημαρκάκη.

Ο κ. Χατζημαρκάκης, είχε εκλεγεί στο παρελθόν ευρωβουλευτής στη Γερμανία, στη συνέχεια είχε ιδρύσει δικό του κόμμα, αλλά πριν λίγο καιρό είχε συμφωνήσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο.

Προ μηνών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Εξωτερικών, είχε ορίσει τον Γιώργο Χατζημαρκάκη Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων, ενώ, είχε τονίσει τότε ότι ο Γιώργος Χατζημαρκάκης «με την εμπειρία του και τις γνωριμίες του μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στα ζητήματα ευρωπαϊκής στρατηγικής, σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, με έμφαση φυσικά στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης».

Σύμφωνα, όμως, με τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Χατζημαρκάκης θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, πιθανότατα σε μη εκλόγιμη θέση. Οπως και να έχει όλες οι απορίες θα λυθούν τις επόμενες ώρες καθώς σήμερα πρέπει να κατατεθούν όλα τα ψηφοδέλτια στον Αρειο Πάγο.

Σημειώνεται ότι χθες ανακοινώθηκε και η πρσχώρηση του ανεξάρτητου, εκλεγμένου με τη ΔΗΜΑΡ στην τελευταία Βουλή, βουλευτή, Βασίλη Οικονόμου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή