Η ΝΟΔΕ για την «γαλάζια» επικράτηση στις εκλογές των εκπαιδευτικών Reviewed by Momizat on . Η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ συγχαίρει την ΔΑΚΕ Δασκάλων Δ.Ε και την ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε για την επικράτηση τους  στις εκλογές του κλάδου και την ανάδειξη  αιρετών εκ Η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ συγχαίρει την ΔΑΚΕ Δασκάλων Δ.Ε και την ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε για την επικράτηση τους  στις εκλογές του κλάδου και την ανάδειξη  αιρετών εκ Rating: 0

Η ΝΟΔΕ για την «γαλάζια» επικράτηση στις εκλογές των εκπαιδευτικών

Η ΝΟΔΕ  για την «γαλάζια» επικράτηση στις εκλογές των εκπαιδευτικών

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ συγχαίρει την ΔΑΚΕ Δασκάλων Δ.Ε και την ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε για την επικράτηση τους  στις εκλογές του κλάδου και την ανάδειξη  αιρετών εκπροσώπων στα Συμβούλια του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων, στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας και στο ΚΥΣΠΕ.
Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων στην Παιδεία είμαστε  βέβαιοι  ότι η συμβολή σας και το αμέριστο ενδιαφέρον σας θα ωφελήσουν πολλαπλά το Ν. Τρικάλων, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου.
Σας ευχόμαστε μια παραγωγική, επιτυχημένη και γόνιμη θητεία, όπου με νέες απόψεις,  ιδέες και προτάσεις  να συνεχίσετε να αγωνίζεστε ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία.
Ο κλάδος της Εκπαίδευσης  στα Τρίκαλα ανοίγει τον δρόμο της οριστικής απαλλαγής της κοινωνίας από την ψεύτικη και ανίκανη Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σχόλια (1)

  • Ε.Π.

    Κατσε να βγει ο Μητσοτάκης και να δουν όλοι που θα πάει η δημοσιο-υπαλληλικη νοοτροπία των δασκάλων. Εκδρομες- Απεργιες-Εκλογές το τριπτυχο τους!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή