Η ΝΟΔΕ στα «Τσαβαλιάρεια» της Πιαλείας. Reviewed by Momizat on . Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων τιμώντας τον Βασίλη Τσαβαλιάρη, που ήταν ο πρώτος πεσών του Ελληνικού Έπους. αλλά και όλους τους ήρωες του έθνους, συμμετείχε στις εκδηλώσεις Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων τιμώντας τον Βασίλη Τσαβαλιάρη, που ήταν ο πρώτος πεσών του Ελληνικού Έπους. αλλά και όλους τους ήρωες του έθνους, συμμετείχε στις εκδηλώσεις Rating: 0

Η ΝΟΔΕ στα «Τσαβαλιάρεια» της Πιαλείας.

Η ΝΟΔΕ στα «Τσαβαλιάρεια» της Πιαλείας.

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων τιμώντας τον Βασίλη Τσαβαλιάρη, που ήταν ο πρώτος πεσών του Ελληνικού Έπους. αλλά και όλους τους ήρωες του έθνους, συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Τσαβαλιάρεια» στην Πιαλεία Τρικάλων.
Κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων ήταν Γιώργος Σούρλας, π. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Υπουργός, Βουλευτής της ΝΔ και ένας πολιτικός που επί πολλές δεκαετίες πρωταγωνίστησε στη χώρα μας στον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής. Είναι ένας άνθρωπος, ένας πολιτικός που χαίρει εκτίμησης από όλη την κοινωνία.


Από την ΝΔ συμμετείχαν ο π. Βουλευτής και Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος, ο ταμίας της ΝΟΔΕ Θανάσης Γκρέκος, η υπεύθυνη γυναικών Μάνη Γιαννοτάκη και το μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πύλης Μαρία Νίκου.

Σχόλια (12)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή