"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων με το γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων με το γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.
Στην Καλαμπάκα βρέθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης όπου συναντήθηκε με το προεδρείο και μέλη της ΝΟΔΕ, την ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Καλαμπάκας καθώς και με αυτοδιοικητικά στελέχη της ευρύτερης περιοχής.


Ο κ.Αυγενάκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στην κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας από την διακυβέρνηση της χώρας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καταχειροκροτήθηκε όταν είπε ότι το Πάσχα θα χούμε δεύτερη ανάσταση.
Πριν την Καλαμπάκα ο γραμματέας της ΝΔ είχε επισκεφτεί τα Φάρσαλα καθώς και τους Σοφάδες της Καρδίτσας σ’ ένα οδοιπορικό της ΝΔ στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους» , όπου η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ προγραμμάτισε ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος .

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι Απόστολος Βεσυρόπουλος -Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής– Βουλευτής Ημαθίας, Δημήτρης Μελάς πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών Συνεταιρισμών.
Ο κ. Αυγενάκης με τα στελέχη της ΝΟΔΕ, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, τον βουλευτή και π. υπουργό Κώστα Σκρέκα , τον π. βουλευτή και Νομάρχης Ηλία Βλαχογιάννη , τους πολιτευτές Θανάση Λιούτα και Δέσποινα Λασπά επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης