Η ξαφνική …αγάπη του Σκρέκα για τον Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on . Mετά από δύο "άστοχες" επιλογές αφού στον πρώτο γύρο στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δεύτερο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ο Κώστας Σκρέκας "αγάπησε" ξαφνικ Mετά από δύο "άστοχες" επιλογές αφού στον πρώτο γύρο στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δεύτερο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ο Κώστας Σκρέκας "αγάπησε" ξαφνικ Rating: 0

Η ξαφνική …αγάπη του Σκρέκα για τον Μητσοτάκη

skrekas2

Mετά από δύο “άστοχες” επιλογές αφού στον πρώτο γύρο στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δεύτερο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ο Κώστας Σκρέκας “αγάπησε” ξαφνικά τον νέο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη .

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «με την ανάδειξη νέου αρχηγού, έκλεισε ένας κύκλος δημοκρατικής διαδικασίας για το κόμμα μας. Πλέον η Νέα Δημοκρατία καλείται πολύ γρήγορα να ανασυνταχθεί και μέσα από μια δημιουργική ανανέωση, να ανοιχθεί επιπλέον στην κοινωνία και να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική Κυβερνητική πρόταση. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια που γίνεται και με Αρχηγό τον Κυριάκο Μητσoτάκη να πορευτούμε απέναντι σε μια από τις χειρότερες Κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακουμπούν στη Νέα Δημοκρατία και μπορούν να ελπίζουν σε μια νέα αρχή».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή