Η Οδηγική χρονιά ξεκινά Reviewed by Momizat on . Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 11π.μ. ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά το Σάββατο 20Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Εστίας του Τοπικού Τμήματος, Σατωβριάνδου Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 11π.μ. ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά το Σάββατο 20Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Εστίας του Τοπικού Τμήματος, Σατωβριάνδου Rating: 0

Η Οδηγική χρονιά ξεκινά

Η Οδηγική χρονιά ξεκινά

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 11π.μ. ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά το Σάββατο 20Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Εστίας του Τοπικού Τμήματος, Σατωβριάνδου 8 (όπισθεν Μαιευτηρίου Τρικάλων).
Για άλλη μια χρονιά τα στελέχη θα υποδεχθούν τα παιδιά του Οδηγισμού αλλά και τους φίλους τους για να πραγματοποιήσουν ταξίδια στη φύση, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν, να επισκεφθούν και να μάθουν, να βοηθήσουν και να αναπτυχθούν μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, τραγούδι και παιχνίδι.
Ο Οδηγισμός είναι μια παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα και πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους  5 ως 18 χρονών και λειτουργεί εξωσχολικά.Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στην Εστία, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ 2431037897 κάθε Σάββατο 12μ ως 5 μ.μ. καθώς και στο facebookστο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή