Η ομάδα ECOMOBILITY στην ΤΡΟΧΑΙΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η ομάδα μας του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων επισκεφθήκαμε στις 21-01-15 το τμήμα της Τροχαίας στην πόλη μας. Εκεί ενημερωθήκαμε από τον διοικητή κο Ιωάννη Τσιώλη και Η ομάδα μας του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων επισκεφθήκαμε στις 21-01-15 το τμήμα της Τροχαίας στην πόλη μας. Εκεί ενημερωθήκαμε από τον διοικητή κο Ιωάννη Τσιώλη και Rating: 0

Η ομάδα ECOMOBILITY στην ΤΡΟΧΑΙΑ Τρικάλων

ECO
Η ομάδα μας του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων επισκεφθήκαμε στις 21-01-15 το τμήμα της Τροχαίας στην πόλη μας. Εκεί ενημερωθήκαμε από τον διοικητή κο Ιωάννη Τσιώλη και την γραμματέα κα Σοφία Σκαλτσά σχετικά με τα προγράμματα ενημέρωσης πολιτών και μαθητών που έχει η τροχαία αλλά και το έργο της πάνω στην ασφαλή και οικολογική μετακίνηση των πολιτών. Όπως τόνισε ο κος Τσιώλης όλοι οι τροχονόμοι είναι «εθελοντές των δρόμων» όρος που και εμείς αποδεχόμαστε αφού καθημερινά βρίσκονται σε κίνηση για την προστασία μας, την τεχνική βελτίωση του οδικού δικτύου, αλλά και την ενημέρωση μας για θέματα μετακίνησης. Ο ίδιος αλλά και η κα Σκαλτσά άκουσαν με προσοχή τις ερωτήσεις μας και απάντησαν αναλυτικά σε όλες, αλλά άκουσαν το ίδιο προσεκτικά τις προτάσεις μας σχετικά με θέματα μετακίνησης αλλά και τις επισημάνσεις μας πάνω σε προβλήματα στους δρόμους που συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της εργασίας μας.
Ο κος Διοικητής δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η αστυνόμευση των οδών από τεχνικής απόψεως (πχ φανάρια, λακούβες δρόμων, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα) και μας υποσχέθηκε σε μελλοντικό χρόνο να επισκεφθεί και το σχολείο μας για ενημέρωση όλων των μαθητών. Επίσης μας πρόσφερε ένα πακέτο με υλικό(συμβουλές) μετακίνηση, σημειωματάριο, τετράδιο, μολύβι και στυλό. Τέλος μετά τη φωτογράφιση μαζί τους ευχαριστήσαμε και υποσχεθήκαμε και εμείς να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας(ποδήλατο κυρίως).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή