Η Ομοσπονδία Γυμναστικής δεν αφήνει τους αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της Άννας Πολλάτου! Reviewed by Momizat on . Δριμεία επίθεση προς την Ομοσπονδία Γυμναστικής κάνουν οι συναθλήτριες της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου, λόγω της απόφασης να μην αναβληθούν οι αγώνες την ημέρα Δριμεία επίθεση προς την Ομοσπονδία Γυμναστικής κάνουν οι συναθλήτριες της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου, λόγω της απόφασης να μην αναβληθούν οι αγώνες την ημέρα Rating: 0

Η Ομοσπονδία Γυμναστικής δεν αφήνει τους αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της Άννας Πολλάτου!

Η Ομοσπονδία Γυμναστικής δεν αφήνει τους αθλητές να παραστούν στο μνημόσυνο της Άννας Πολλάτου!

Δριμεία επίθεση προς την Ομοσπονδία Γυμναστικής κάνουν οι συναθλήτριες της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου, λόγω της απόφασης να μην αναβληθούν οι αγώνες την ημέρα του μνημοσύνου της.

Η Άννα Πολλάτου είχε χάσει τη ζωή της στις 17 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας. Η είδηση είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Στις 22 Ιουνίου συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον άδικο χαμό της αθλήτριας και οι συναθλήτριές της ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο να μην τελεστούν αγώνες εκείνο το χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταφέρουν να παραστούν στο μνημόσυνο.

Η απάντηση στο αίτημα των κοριτσιών του ανσάμπλ ήρθε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω ενός εγγράφου που ανέφερε πως: «μετά από τηλεφωνικές κλήσεις προς τα σωματεία που παίρνουν μέρος σε αγώνες στις 21 και 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως είναι αδύνατη η αναβολή των αγώνων, αφού οι γονείς έχουν ήδη προγραμματίσει το θερινό τους πρόγραμμα».

Η απάντηση εξόργισε την Ειρήνη Αϊνδιλή, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «..για όσους έκλαψαν και για όσους λυπήθηκαν για το τραγικό και πρόωρο θάνατο της μιας από τους 8 μεταλιουχους Ολυμπιονίκες της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας “Άννας Πολλατου” έχω να πω ότι πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν έπρεπε καν να ρωτήσει. Τα θερινά προγράμματα ξαναφτιάχνονται ενώ οι άνθρωποι, και μάλιστα άνθρωποι που τίμησαν και την χώρα τους, δεν γυρίζουν πίσω. πραγματικά ντρέπομαι!!!»

Τέλος δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τα έγγραφα που ακολουθούν…

eggrafo_athlitwn

Πηγή: topontiki.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή