Η ονοματολογία για τα υπουργεία Reviewed by Momizat on . Πολλές είναι οι πληροφορίες που εξάγονται από την Κουμουνδούρου αναφορικά με τη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου. Για το υπουργείο Οικονομικών ακούγονται τα ον Πολλές είναι οι πληροφορίες που εξάγονται από την Κουμουνδούρου αναφορικά με τη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου. Για το υπουργείο Οικονομικών ακούγονται τα ον Rating: 0

Η ονοματολογία για τα υπουργεία

Η ονοματολογία για τα υπουργεία

Πολλές είναι οι πληροφορίες που εξάγονται από την Κουμουνδούρου αναφορικά με τη σύνθεση του υπουργικού Συμβουλίου.

Για το υπουργείο Οικονομικών ακούγονται τα ονόματα των κυρίων Γ. Δραγασάκη και Γ. Βαρουφάκη, με τον πρώτο να θεωρείται πιθανόν να αναλάβει και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

Ο Γιώργος Σταθάκης αναμένεται να αναλάβει το υπερυπουργείο Ανάπτυξης, ενώ ο Νίκος Παππάς προορίζεται για το υπουργείο Επικρατείας.

Για το υπουργείο Παιδείας ακούγονται τα ονόματα του Κ. Τσουκαλά και της Θ. Φωτίου, για το υπουργείο Εσωτερικών του Π. Σκουρλέτη, για το Εξωτερικών της Ν. Βαλαβάνη και του Ν. Κοτζιά, για το υπουργείο Εργασίας του Δ. Στρατούλη, για το Δημόσιας Τάξης του Αλ. Μητρόπουλου, για το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ζωής Κωνσταντοπούλου ή προσώπου εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ακούστηκε το όνομα του Θ. Δρίτσα, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτό είναι το υπουργείο που ζήτησε ο Π. Καμμένος.

Παραγωγικό υπουργείο φαίνεται ότι παίρνει ο Π. Λαφαζάνης, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και για το υπουργείο Πολιτισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τουλάχιστον δύο ονόματα όσον αφορά στην πρόταση του για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ακούγεται εντόνως το όνομα του επιτρόπου, Δ. Αβραμόπουλου, αλλά και του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή