Η πίτα των επιχειρήσεων Αλιάγα Reviewed by Momizat on . Την πίτα της έκοψε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Καλαντζής στην Πηγή Τρικάλων, η εταιρία των Αφων Αλιάγα. Η εταιρία δραστηριοποιείται χρόνια στην εμπορία πετ Την πίτα της έκοψε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Καλαντζής στην Πηγή Τρικάλων, η εταιρία των Αφων Αλιάγα. Η εταιρία δραστηριοποιείται χρόνια στην εμπορία πετ Rating: 0

Η πίτα των επιχειρήσεων Αλιάγα

Η πίτα των επιχειρήσεων Αλιάγα

Την πίτα της έκοψε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Καλαντζής στην Πηγή Τρικάλων, η εταιρία των Αφων Αλιάγα.

Η εταιρία δραστηριοποιείται χρόνια στην εμπορία πεταλοειδών και πρόσφατα έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερη επιτυχία τη δημιουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα επιδεικνύει εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, καθιστώντας την μία από τις πιο υγιείς του χώρου.

Παρόντες ήταν τα αδέλφια Θανάσης και Δημήτρης Αλιάγας με τις οικογένειές τους και οι εργαζόμενοι στις εταιρίες του ομίλου.

Μετά την καθιερωμένη κοπή της πίτας της οποίας το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα και την ευχή από πλευράς των ιδιοκτητών της εταιρίας του χρόνου «να είναι διπλάσιοι», ακολούθησε γλέντι με τον ιδιοκτήτη του κέντρο Βασίλη Καλαντζή και την ορχήστρα του σε μεγάλα κέφια!

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή