Η… “παιδική χαρά” επιμορφώνεται και οργανώνεται Reviewed by Momizat on . Μπορεί κάποιοι να κάνουν λόγο για παιδική χαρά, μπορεί να έχουν στενοχωρηθεί πολύ που έχασαν τις εκλογές, αλλά τα μέλη αυτής της «παιδικής χαράς», μετά τη νίκη Μπορεί κάποιοι να κάνουν λόγο για παιδική χαρά, μπορεί να έχουν στενοχωρηθεί πολύ που έχασαν τις εκλογές, αλλά τα μέλη αυτής της «παιδικής χαράς», μετά τη νίκη Rating: 0

Η… “παιδική χαρά” επιμορφώνεται και οργανώνεται

Η… “παιδική χαρά” επιμορφώνεται και οργανώνεται

Μπορεί κάποιοι να κάνουν λόγο για παιδική χαρά, μπορεί να έχουν στενοχωρηθεί πολύ που έχασαν τις εκλογές, αλλά τα μέλη αυτής της «παιδικής χαράς», μετά τη νίκη στις εκλογές, δηλαδή, μετά την εμπιστοσύνη των τρικαλινών, έσπευσαν να «μεγαλώσουν».
Επειδή κανείς δεν… γεννήθηκε έτοιμος να διοικήσει και επειδή δεν είναι ντροπή να παραδέχεται κάποιος ότι δεν είναι ξερόλας, αλλά, ότι αντιθέτως, προσπαθεί για το καλύτερο, η επιμόρφωση ήταν απαραίτητη.
Ο λόγος για τη συμμετοχή μελών του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» στην ημερίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα «Πρώτες Ενέργειες Νέας Διοίκησης – Ειδικά Θέματα Αιρετών Οργάνων». Κάποιοι εκ των εικονιζομένων θα αναλάβουν και θέσεις ευθύνης στον Δήμο Τρικκαίων σε ενάμισι μήνα, οπότε έκαναν αυτό που έπρεπε για τους δημότες.
Από αριστερά οι Χρ. Γούλας, Μιχ. Λάππας, Ε. Λεβέντη, Δημ. Παπστεργίου, Χρ. Γάλλου, Τ. Κυρίτσης, Δημ. Βασταρύχας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή