Η πανέμορφη Τρικαλινή φωτογράφος – την συγκρίνουν με την Soazig de la Moissonnière του Εμανουέλ Μακρόν Reviewed by Momizat on . Υπάρχουν εξαιρετικοί φωτογράφοι, με ιδιαίτερα αξιόλογη δουλειά στον τόπο μας . Η  καταξιωμένη Τρικαλινή  φωτογράφος, Καιτούλα Αβραμίδου  είναι ένας απλός και ζε Υπάρχουν εξαιρετικοί φωτογράφοι, με ιδιαίτερα αξιόλογη δουλειά στον τόπο μας . Η  καταξιωμένη Τρικαλινή  φωτογράφος, Καιτούλα Αβραμίδου  είναι ένας απλός και ζε Rating: 0

Η πανέμορφη Τρικαλινή φωτογράφος – την συγκρίνουν με την Soazig de la Moissonnière του Εμανουέλ Μακρόν

Η πανέμορφη Τρικαλινή φωτογράφος – την συγκρίνουν με την Soazig de la Moissonnière του  Εμανουέλ Μακρόν

Υπάρχουν εξαιρετικοί φωτογράφοι, με ιδιαίτερα αξιόλογη δουλειά στον τόπο μας . Η  καταξιωμένη Τρικαλινή  φωτογράφος, Καιτούλα Αβραμίδου  είναι ένας απλός και ζεστός άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, που σε κερδίζει αμέσως. Οι φωτογραφίες της εκπέμπουν τα συναισθήματα των προσώπων και έχουν πλήρη φυσικότητα!  

Φωτογραφία της Κέιτ Αβραμίδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι Τρικαλινοί θέλουν την αποτύπωση των πιο όμορφων στιγμών τους μόνο από την Καιτούλα όπως τη φωνάζουν οι φίλες και οι φίλοι της.«Την ενδιαφέρουν οι εκφράσεις των προσώπων, τις οποίες δεν παρατηρεί κανείς με την πρώτη ματιά, τα βλέμματα, τα χαμόγελα που καταγράφονται στο ντεκόρ της κοινωνίας μας».  Επαγγελματισμός, μεράκι, άψογη συνεργασία και άριστος χαρακτήρας. 

Φωτογραφία της Κέιτ Αβραμίδου.

 

 

Φωτογραφία της Κέιτ Αβραμίδου.

Φωτογραφία της Κέιτ Αβραμίδου.

Φωτογραφία της Κέιτ Αβραμίδου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή