"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Η πανέμορφη Τρικαλινή , Χρύσα Πλαβού-Μπαλατσούκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Oμορφιάς

lafarm

Σχετικά άρθρα

  ideesmag.gr :  Η Χρύσα έλαβε μέρος στο casting call του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς για την ανεύρεση της Ελληνίδας με τα καταλληλότερα προσόντα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και κέρδισε το εισιτήριο για την Μογγολία !
Η Χρύσα γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και πέρασε όλα τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Ασχολείται με το modeling από τα 16 της μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2007. Πήρε το πτυχίο της στη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται ως Φιλόλογος με ειδίκευση στην ψυχολογία . Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με φιλανθρωπικές και εθελοντικές οργανώσεις.

Τόσο με μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο όσο και σε ομάδα προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας και φιλοζωικές οργανώσεις. Ακούει έντεχνη μουσική ενώ η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι τα ζώα. Όνειρο της να μπορέσει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον κόσμο για ένα καλύτερο αύριο.

Περιμένει με αγωνία το ταξίδι της στον διαγωνισμό και προσδοκεί την καλύτερη δυνατή επιτυχία για την χώρα. Στην ερώτηση που της τέθηκε για ποιο λόγο θα ήθελε να συμμετάσχει η Χρύσα απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη ‘’ Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξω την χώρα μου στο εξωτερικό και να μιλήσω για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτά τα χρόνια ενώ είναι μία ευκαιρία να ξεφύγω από το τέλμα που πέφτει η γενιά μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ‘’ .
Back to Back για τα Τρίκαλα καθώς πέρσι στον ίδιο διαγωνισμό μας είχε εκπροσωπήσει η πανέμορφη 25χρονη Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη (Β Σταρ Θεσσαλία 2014) που διαμένει στα Τρίκαλα και σήκωσε ψηλά την Ελληνική σημαία κερδίζοντας τον τίτλο της 3ης Αναπληρωματικής Face of Beauty International 2015 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης