Η πανδημία κτίζει πολιτικές καριέρες Reviewed by Momizat on . Τη δημοσιότητα που απέκτεισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σπεύδουν οσονούπω να κεφαλοποιήσουν πολιτικά, όσοι ενεπλάκησαν στη διαχείρισή της. Τα ψηφοδέλτια τ Τη δημοσιότητα που απέκτεισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σπεύδουν οσονούπω να κεφαλοποιήσουν πολιτικά, όσοι ενεπλάκησαν στη διαχείρισή της. Τα ψηφοδέλτια τ Rating: 0

Η πανδημία κτίζει πολιτικές καριέρες

Η πανδημία κτίζει πολιτικές καριέρες

Τη δημοσιότητα που απέκτεισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σπεύδουν οσονούπω να κεφαλοποιήσουν πολιτικά, όσοι ενεπλάκησαν στη διαχείρισή της.

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και αργότερα των αυτοδιοικητικών σχηματισμών, μετά τους αθλητές και τα πρότυπα που επiβάλλει το star system, θα αποτελέσουν το μέσο γιά άλλη μια φορά και οι famous γιατροί, να εξαργυρώσουν στη κάλπη την αναγνωρισιμότητα που απέκτησαν από τα τοξικά Μ.Μ.Ε.

Μ΄αυτά κι άλλα πολλά, ο κυρίαρχος αλλά πάντα ανεύθυνος λαός, θα συνεχίζει υποκριτικά και εις το διηνεκές να αναρωτιέται τις πταίει, για το νοσηρό δημόσιο βίο και τη κατάντια του τόπου.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή