Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στον υπουργό Εσωτερικών Reviewed by Momizat on . Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες 28/7/2014 μεταξύ της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου. Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδ Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες 28/7/2014 μεταξύ της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου. Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδ Rating: 0

Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στον υπουργό Εσωτερικών

Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στον υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες 28/7/2014 μεταξύ της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ” αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Στέφ. Κούτρα, το Γεν. Γραμματέα κ. Ηλία Ντούβλη και το Νομικό Σύμβουλο κ. Ευθ. Τσούκα, επισκέφθηκε στο γραφείο του το Θεσσαλό Υπουργό και συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας καθώς και τρόπους στήριξης αυτής από το Υπουργείο.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με προσοχή εκτός των άλλων και τα χρονίζοντα προβλήματα-αιτήματα της Ομοσπονδίας, δεσμεύθηκε δε να δώσει το συντομότερο δυνατό, ρεαλιστικές και μόνιμες λύσεις.

Τέλος οι κ. Κούτρας και Ντούβλης, με την ιδιότητα του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Ειδικού Γραμματέα αντίστοιχα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών & Συλλόγων “ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”, απηύθυναν στον κ. Υπουργό επίσημη πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του τις εργασίες-εκδηλώσεις του “6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου-Ανταμώματος Θεσσαλών” που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Αυγούστου στο Μορφοβούνι λίμνης Πλαστήρα.

Από τη ΣΤΕΓΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή