Η Παν. Δριτσέλη για «το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα» Reviewed by Momizat on . Το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα έχει ως μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.   Με το νομοσχέδιο επί του Εν Το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα έχει ως μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.   Με το νομοσχέδιο επί του Εν Rating: 0

Η Παν. Δριτσέλη για «το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα»

Η Παν. Δριτσέλη για «το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα»

Το νέο ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα έχει ως μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.

 

Με το νομοσχέδιο επί του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, τα διεθνή τραπεζικά συμφέροντα και οι κυβερνητικοί υπάλληλοί τους, φέρνουν στην ελληνική οικογένεια ως «χριστουγεννιάτικο μποναμά» επιπλέον 3,2 δις άμεσων φόρων. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η φοροληστεία σε αστικά ακίνητα, αγροτεμάχια, αποθήκες, θέσεις στάθμευσης, βουνά και λαγκάδια, ενώ παράλληλα προσφέρονται «εκπτώσεις σοκ» σε επενδυτές πάσης φύσεως, για την εκμετάλλευση των ακινήτων «φιλέτων» που βγάζει η κυβέρνηση «στο σφυρί» μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Την ίδια στιγμή, με την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που σχεδιάζει η κυβέρνηση, παραδίδονται εντελώς απροστάτευτα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στα «νύχια» των τραπεζών. Το μόνο που δεν γνωρίζει ακόμα κανείς είναι ποιος από όλους, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες θα «σερβιριστεί» πρώτος, αρπάζοντας τα ακίνητα των πολιτών και την γη των αγροτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να μην περάσει το νέο αυτό χαράτσι, ούτε η άρση των πλειστηριασμών και καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές να αποφασίσουν κατά συνείδηση αν θα προστατέψουν την περιουσία του ελληνικού λαού ή αν θα την προσφέρουν ως λάφυρο στην τρόικα, με αντάλλαγμα την πολιτική τους επιβίωση για μερικούς ακόμα μήνες.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή