Η Παπακώστα στο 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η Κατερίνα Παπακώστα επισκέφτηκε το 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματα του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου Η Κατερίνα Παπακώστα επισκέφτηκε το 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματα του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου Rating: 0

Η Παπακώστα στο 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων

Η Παπακώστα στο 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων

Η Κατερίνα Παπακώστα επισκέφτηκε το 2ο ΣΔΕ των Φυλακών Τρικάλων με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματα του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου επεσήμανε την ανάγκη να στελεχωθεί άμεσα με εκπαιδευτικούς που θα καλύψουν πάγιες ανάγκες ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη Συντονιστής Εκπαίδευσης. Το σχολείο παρακολουθούν 56 μαθητές και δεν έχουν προσληφθεί μέχρι τώρα οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί.

Η κ. Παπακώστα τόνισε πως «το 2ο ΣΔΕ Φυλακών στοχεύει μέσω της εκπαίδευσης να σταματήσει να ανακυκλώνεται η βία». Ως μέλος στην ειδική Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής πρόκειται να εισηγηθεί την ίδρυση Δομής Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ελληνομάθειας καθώς και Δομής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που θα παρέχει κατάρτιση πάνω σε τεχνικές ειδικότητες.  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή