Η παράδοση της  TΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς (κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Ιταλίας ) Reviewed by Momizat on .    Γιώργος Τσίγκας :  Πουλήθηκε και η TΡΑΙΝΟΣΕ . Εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ασχολούνται μόνο για το ύψος της τιμής πώλησης .   Γιατί όμως φτάσαμε να πουλάμε κα    Γιώργος Τσίγκας :  Πουλήθηκε και η TΡΑΙΝΟΣΕ . Εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ασχολούνται μόνο για το ύψος της τιμής πώλησης .   Γιατί όμως φτάσαμε να πουλάμε κα Rating: 0

Η παράδοση της  TΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς (κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Ιταλίας )

Η παράδοση της  TΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς (κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Ιταλίας )

  

Γιώργος Τσίγκας :  Πουλήθηκε και η TΡΑΙΝΟΣΕ . Εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ασχολούνται μόνο για το ύψος της τιμής πώλησης .

  Γιατί όμως φτάσαμε να πουλάμε και να πουλάμε όσο-όσο ; Για την κακή λειτουργική κατάσταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι μόνο και την κακή διαχείριση από το Eλληνικό δημόσιο εδώ και δεκαετίες κουβέντα.

TRENO

 Οι μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να είναι το καμάρι όλων μας και να αποδίδουν πλούτο στους Έλληνες δεν είναι παρά χώροι κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος ,διορισμών και κομματικών συμφερόντων. Τι να πρωτοθυμηθούμε ,την παλαιά ολυμπιακή ,τη βιομηχανία  ζαχάρεως, την εταιρεία ολυμπιακών ακινήτων ,τα ξενία ,τη μη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (π.χ.Μεσοχώρα), κ.λ.π. ,κ.λ.π..

  Πολλοί οι παράγοντες απαξίωσης, μη αξιοποίησης  και εγκατάλειψης δημόσιων αγαθών. οι βασικοί είναι :

 -Η κακοδιαχείριση και η κομματοκρατική αντίληψη του ελληνικού κράτους

 -Η ατομική ,αδιάφορη και διεφθαρμένη άμεση διαχείριση από του ιθύνοντες  των εταιριών

 -Η αδιαφορία των πολιτών να φροντίζουν τη δημόσια περιουσία , μιας και έχουν μάθει  εδώ και χρόνια  να φροντίζουν σχεδόν αποκλειστικά  το ατομικό συμφέρον εις βάρος του δημοσίου.

  Αυτοί είναι κάποιοι από τους παράγοντες , όπως είναι  η πολυνομία ,η γραφειοκρατία ,ο κακός συνδικαλισμός  κ.λ.π.  , που ο πλούτος αυτής της χώρας γίνεται τροφή για ξένα αρπακτικά.

  Τον πλούτο αυτής της χώρας δεν μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε , από αφέντες στο τόπο μας γινόμαστε εργάτες των ξένων επιχειρήσεων .

  Η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 45 εκατομμύρια ευρώ ,από την τωρινή κυβέρνηση θέτει μερικά ακόμη ερωτήματα και επιλογές.

     -Θα συνεχίσουμε σ’αυτό τον δρόμο ;

     -Όραμα και πρόταση για το μέλλον υπάρχει ;

    – Θέλουμε Ελληνικές τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τις χώρας  ;

 

                                                                                                Γεώργιος Τσίγκας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή