Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» Reviewed by Momizat on . Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα, με στόχο την παρουσίαση του κυβερνητικού του προγράμματος και των θέσε Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα, με στόχο την παρουσίαση του κυβερνητικού του προγράμματος και των θέσε Rating: 0

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα, με στόχο την παρουσίαση του κυβερνητικού του προγράμματος και των θέσεών του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και της χώρας. Βασικό στόχο της εκδήλωσης αποτελεί αφενός, η παρουσίαση της δέσμης άμεσων μέτρων επανεκκίνησης της οικονομίας και αφετέρου, η καταγραφή των απόψεων όλων των πολιτών σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Καλαμπάκας και της χώρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εισηγητικά θα τοποθετηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, (βουλευτής Άρτας και υπεύθυνη εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο του κυβερνητικού έργου στα θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών), καθώς και η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη.

Η Οργάνωση Μελών Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί στο πλαίσιο αυτό όλους τους πολίτες να συμβάλλουν με την παρουσία και τις απόψεις τους στην επεξεργασία της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στην συλλογική ανάδειξη όλων των προκλήσεων που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην πόλη της Καλαμπάκας στο café «Εντελβάις»

Ο.Μ. Καλαμπάκας ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή