Η περίπτωση Μπέου Reviewed by Momizat on . Δεν επιχειρώ να αναλύσω την ανάδειξη του κ. Μπέου στο αξίωμα του δημάρχου της πόλης του Βόλου, ούτε να ερμηνεύσω την εκλογική συμπεριφορά των Βολιωτών την περασ Δεν επιχειρώ να αναλύσω την ανάδειξη του κ. Μπέου στο αξίωμα του δημάρχου της πόλης του Βόλου, ούτε να ερμηνεύσω την εκλογική συμπεριφορά των Βολιωτών την περασ Rating: 0

Η περίπτωση Μπέου

Η περίπτωση Μπέου

Δεν επιχειρώ να αναλύσω την ανάδειξη του κ. Μπέου στο αξίωμα του δημάρχου της πόλης του Βόλου, ούτε να ερμηνεύσω την εκλογική συμπεριφορά των Βολιωτών την περασμένη Κυριακή. Η ευθύνη τους είναι τεράστια και δεδομένη.  Αυτό είναι δουλειά των ειδικών, καθώς επίσης και των διάφορων αργόσχολων πολιτικών γυρολόγων των καναλιών. Θέλω όμως να υπενθυμίσω κάτι σχετικό, που πρέπει να συνεκτιμηθεί με άλλους παράγοντες στην ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος του Βόλου.

Όταν το 2011 η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, «Ολυμπιακός» με πρόεδρο τον Μπέο τιμωρήθηκε και υποβιβάστηκε για οικονομικές ατασθαλίες και στημένα παιχνίδια, τότε  όλοι οι βουλευτές του νομού Μαγνησίας, εκτός του κ. Απ.  Νάνου του ΚΚΕ, Ροδούλα Ζήση  και Κώστ. Καρτάλης του ΠΑΣΟΚ, Θαν. Νάκος της ΝΔ και Παύλος Μαρκάκης του ΛΑΟΣ, έκαναν παράσταση στον υπουργό  Πολιτισμού και την ΕΠΟ, διαμαρτυρόμενοι για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και απειλούσαν με παραίτηση αν δεν δικαιωθεί η ομάδα!!. Να   προσθέσουμε και την απρόσμενη σχετική  παρέμβαση του κ. Πάν. Σκοτεινιώτη, δημάρχου Βόλου που λίγο- πολύ δικαιολόγησε τα έκτροπα των  οργισμένων οπαδών. Η εκ παραδόσεως, φαύλη ψηφοθηρική αντίληψη στο μεγαλείο της!!

Αυτοί λοιπόν οι πολιτικοί παράγοντες του Βόλου τότε, δεν άκουσαν τίποτα για οικονομικά  σκάνδαλα και στημένα παιχνίδια, δεν γνώριζαν το ποιόν του κ. Μπέου που διοικούσε την ομάδα τους, ούτε οσμίστηκαν τη μπόχα του συγκεκριμένου χώρου. Τότε η τιμή και η υπόληψη του  Μπέου ήταν σοβαρότερη υπόθεση από το θεσμικό τους ρόλο. Τώρα υποκριτικά οδύρονται,  αλλά το μερίδιο ευθύνης, που τους βαραίνει για την ανάδειξη στο δημαρχιακό αξίωμα του υπόδικου ποδοσφαιροπαράγοντα, είναι μεγάλο.

 

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Υ.Γ. Αν τελικά μείνει εκτός Ευρωβουλής, να μην στεναχωριέται. Θα βρούμε ένα υπουργείο, στα μέτρα του, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ολόκληρη ΝΕΡΙΤ δημιούργησε απ’ το μηδέν ο άνθρωπος!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή