Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ Reviewed by Momizat on . Δυναμικό παρόν έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 και Δυναμικό παρόν έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 και Rating: 0

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ

Δυναμικό παρόν έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ. Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο ως συνεκθέτης του Ε.Ο.Τ., με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση τουριστικής προβολής της περιοχής, καθώς το Ισραήλ αποτελεί μια νέα συνεχώς αναπτυσσομένη αγορά. Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού κ. Γεωργία Κόκκαλη και στελέχη των τμημάτων Τουρισμού των Δ/νσεων Ανάπτυξης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρόνη Βασιλική και Π.Ε. Μαγνησίας κ. Ζωή Νασίκα, ενώ στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες της περιοχής μας.

Οι τουριστικοί προορισμοί μας οι οποίοι παρουσιάστηκαν από την αποστολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, tour operators και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τα ισχυρά «brand names» της Περιφέρειας όσο και για άλλους λιγότερο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς που δίνουν τη δυνατότητα διαφορετικών και ιδιαίτερων επιλογών στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι νέες μορφές εναλλακτικού  τουρισμού, όπως ο ορειβατικός, ο χειμερινός, ο ιαματικός, ο συνεδριακός κ.α. εστιάζοντας στο μοναδικό φυσικό ανάγλυφο της περιοχής μας.

Η επικεφαλής της αποστολής κ. Γεωργία Κόκκαλη, στα πλαίσια των εργασιών της έκθεσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ, κ. Σπύρο Λαμπρίδη  από τον οποίο ζήτησε τη συνεργασία του για περαιτέρω προσέλκυση Ισραηλινών τουριστών στη Θεσσαλία ενώ παράλληλα παραχωρήθηκε τουριστικό υλικό στα γραφεία της Πρεσβείας.

Ο Πρέσβης συνεχάρη την αποστολή για τη δυναμική παρουσίαση και στοχευμένη προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ διαβεβαίωσε για την έμπρακτη συνεργασία του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του με στόχο μια βιώσιμη και υγιή τουριστική ανάπτυξη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με το σύνθημα «Μια Περιφέρεια – Χίλιοι προορισμοί» συμμετέχει σε διεθνείς και εγχώριες  εκθέσεις με σκοπό την προσέλκυση τόσο παραδοσιακών επισκεπτών όσο και νέων, εντός και εκτός Ελλάδας, προβάλλοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τη μοναδικότητα των προορισμών της.

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Αφήστε το σχόλιο σας