Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τιμά τον Κώστα Τσιάνο Reviewed by Momizat on . Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κώστα Τσιάνο ετοιμάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  την Τρίτη 2 Απριλίου  και ώρα 8 μ.μ. στο θέατρο του Μύλου. Ο Περιφερειάρχης Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κώστα Τσιάνο ετοιμάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  την Τρίτη 2 Απριλίου  και ώρα 8 μ.μ. στο θέατρο του Μύλου. Ο Περιφερειάρχης Rating: 0

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τιμά τον Κώστα Τσιάνο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τιμά τον Κώστα Τσιάνο

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κώστα Τσιάνο ετοιμάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  την Τρίτη 2 Απριλίου  και ώρα 8 μ.μ. στο θέατρο του Μύλου.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός θα   βραβεύσει  τον Λαρισαίο σκηνοθέτη  για τη συνολική του προσφορά στη τέχνη του θεάτρου. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και  αναμένεται να συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος θα μιλήσει για τον  Κώστα Τσιάνο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του οποίου έχει γνωρίσει μερικές από  τις μεγαλύτερες θεατρικές του επιτυχίες.

Αλλά και ο ίδιος ο σκηνοθέτης  ως τιμώμενο πρόσωπο θα κάνει μια  αναδρομή σε σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής  του πορείας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά  ο Σπύρο Καβαλιεράτος, ο  Βαγγέλης Τσιαπλές και ο Νίκος Έξαρχος, καθώς και ένα μικρό χορωδιακό σύνολο υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη με συνοδό πιάνου την Ιωάννα Σιοπούδη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή