Η ΠΕ Τρικάλων ευχαριστεί για την εκδήλωση για το Δωδεκάμερο Reviewed by Momizat on . Στον απόηχο της εκδήλωσης «Παραδοσιακές Γεύσεις του Δωδεκαημέρου» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στην κεντρική πλατεία, η Περιφερει Στον απόηχο της εκδήλωσης «Παραδοσιακές Γεύσεις του Δωδεκαημέρου» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στην κεντρική πλατεία, η Περιφερει Rating: 0

Η ΠΕ Τρικάλων ευχαριστεί για την εκδήλωση για το Δωδεκάμερο

Η ΠΕ Τρικάλων ευχαριστεί για την εκδήλωση για το Δωδεκάμερο

Στον απόηχο της εκδήλωσης «Παραδοσιακές Γεύσεις του Δωδεκαημέρου» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στην κεντρική πλατεία, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκφράζοντας την ικανοποίηση της από την επιτυχία και την ανταπόκριση του τρικαλινού κοινού, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνεβαλλαν στην πραγματοποίηση της.

Ευχαριστεί θερμά τους «άοκνους εργάτες» στη διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς που σε κάθε κάλεσμα της Π.Ε. Τρικάλων ανταποκρίνονται άμεσα και ειδικότερα τα διοικητικά συμβούλια, τα μέλη, τους χοροδιδασκάλους και χοράρχες των : ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝΤΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΝΙΤΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΑΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓ. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ «ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ», ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΙΝΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΩΤΗΡΑΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΕΡΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ και ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ι.Μ. ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ. Οι σύλλογοι απέδωσαν κάλαντα του δωδεκαημέρου, παρουσίασαν παραδοσιακές συνταγές και εδέσματα των εορτών και πλαισίωσαν με τις χορευτικές τους ομάδες την εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές, οι οποίοι υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες ανέλαβαν το δύσκολο έργο της παρασκευής και διανομής στο κοινό παραδοσιακών εδεσμάτων και κρασιού και συγκεκριμένα από το Ε. Φ. Σύλλογο Κρηνίτσας τους Χρήστο Βουτηρέα, Χρήστο Κομπόλια,Ηλία Καλαμαρά, Απόστόλη Καλαμαρά και Αχιλλέα Βουτηρέα, από το Μ. Ε. Σύλλογο Σωτήρας Τρικάλων το Σάκη Παπαβασιλείου, το Σωκράτη Ζίγρα και το Δημήτρη Τζερεμέ, από την Ασπροκκλησία την Αριάδνη Ζιώγα και Ελένη Σιούτα, επίσης το Μπάμπη Ζούζουλα, Αποστόλη Μπουρλιάκα, Ιωάννη Ζάχο και τον Αχιλλέα Λέρα που επιμελήθηκε τα κείμενα του εντύπου και βοήθησε στο συντονισμό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς : Νεκτάριο Παπαγεωργίου – κλαρίνο, Γιάννη Σούλτη – βιολί, Γεώργιο Ρέττο – λαούτο, Χρυσόστομο Λαζάρου – φλογέρα, Γιώργο Ντίνα – κρουστά, Δήμητρα Καλλιάρα – κανονάκι – τραγούδι, Δημήτρη Χατζή – τραγούδι, Νίκο Γαβριά – λύρα – τραγούδι, Νίκο Φιλιππίδη – νταούλι και από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών : Στέλλα Τύμπα – βιολί, Μανώλη Καραβίδα – βιολί, Βασίλη Παπαμιχαήλ – κλαρίνο, Δημήτρη Καραβίδα – κλαρίνο, Άγγελο Ζίωγα – κλαρίνο, Δημήτρη Ντίνα – βιόλι, Ραφαηλία Ντίνα – λαούτο.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρικκαίων, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Τρικάλων για τη σημαντική τους συμβολή και αρωγή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε το τρικαλινό κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή