Η πολιτιστική πρόταση της βραδιάς Reviewed by Momizat on . Οι KollektivA επιστρέφουν στα Τρίκαλα αποφασισμένοι να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές της ροκ μουσικής! Αφήνουν πίσω τους ένα γεμάτο καλοκαίρι με Οι KollektivA επιστρέφουν στα Τρίκαλα αποφασισμένοι να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές της ροκ μουσικής! Αφήνουν πίσω τους ένα γεμάτο καλοκαίρι με Rating: 0

Η πολιτιστική πρόταση της βραδιάς

Η πολιτιστική πρόταση της βραδιάς

kollektiva1Οι KollektivA επιστρέφουν στα Τρίκαλα αποφασισμένοι να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές της ροκ μουσικής!
Αφήνουν πίσω τους ένα γεμάτο καλοκαίρι με απολογισμό πλήθος σπουδαίων συναυλιών, τη μουσική σύνθεση για τη θεατρική παράσταση «Φώντας», την παραγωγή της συλλογής αντιφασιστικών τραγουδιών «Μία Απάντηση», την ενορχήστρωση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Γενιές Σημαδεμένες» και την ολοκλήρωση της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς.
Με αστείρευτη ενέργεια και επιθετικά αισιόδοξη διάθεση, οι KollektivA μας διοχετεύουν έντονα συναισθήματα και τοποθετούν το πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι στον ροκ ήχο του σήμερα.
Με κεντρικό θέμα τα τραγούδια που οδηγούν στην απελευθέρωση από τα ατομικά και κοινωνικά μας δεσμά, οι KollektivA προσεγγίζουν μεγάλους Έλληνες συνθέτες, όπως οι: Μικρούτσικος, Λοΐζος, Άσημος και άλλους, όπως επίσης και αγαπημένα τους γκρουπ (Rage Against the machine, Massive Attack, U2, System of a down..) και παρουσιάζουν τα τραγούδια τους μέσα από το δικό τους σκληρό και ταυτόχρονα ευαίσθητο ηχητικό πρίσμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν δικά τους γνωστά τραγούδια όπως «Ο Δρόμος που τραβάω» που ακούστηκε πολύ το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα αλλά και τραγούδια μέσα από την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Η Μπαλάντα της Φυλακής», ένα concept μουσικοθεατρικό έργο εμπνευσμένο από το ομώνυμο ποίημα του Oscar Wilde.

Μουσική σκηνή “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ”: Κεντρική πλατεία Τρικάλων, Ερμού & Στουρνάρα
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 7€
Πληροφορίες στο τηλ: 6977 580754

Οι KollektivA είναι οι:
Θανάσης Χουλιαράς: φωνή
Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνή
Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα
Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνή
Γιώργος Παύλου: μπάσο
Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα

Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης
Επίσημο κανάλι στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/TheFemdBand

Επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/KollektivA/208549222490417?ref=hl

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή