Η πολύ ωραία φωτογράφιση των Γυναικών του Συλλόγου Φαρκαδόνας και η γιορτή της χωριάτικης πίτας Reviewed by Momizat on . Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας είναι γεγονός πως οργανώνει πολύ ωραίες εκδηλώσεις ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και οι κοινωνικές πρωτοβουλίες πο Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας είναι γεγονός πως οργανώνει πολύ ωραίες εκδηλώσεις ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και οι κοινωνικές πρωτοβουλίες πο Rating: 0

Η πολύ ωραία φωτογράφιση των Γυναικών του Συλλόγου Φαρκαδόνας και η γιορτή της χωριάτικης πίτας

Η πολύ ωραία φωτογράφιση των Γυναικών του Συλλόγου Φαρκαδόνας και η γιορτή της χωριάτικης πίτας

Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας είναι γεγονός πως οργανώνει πολύ ωραίες εκδηλώσεις ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και οι κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και μακάρι οι προσπάθειες να βρουν μιμητές και σε άλλους δήμους .

 Οι εικόνες είναι απο την πολύ ωραία φωτογράφιση γυναικών του Συλλόγου με αφορμή την Γιορτή χωριάτικης πίτας .

Μία εκδήλωση με  παραδοσιακά δρώμενα από το Θέρος , τον Αλωνισμό, έως το Άλεσμα ,καθώς το σιτάρι αποτελεί την πρώτη ύλη για την παρασκευή του φύλου .

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν παραδοσιακές Θεσσαλικές πίτες και θα διασκεδάσουν με το κλαρίνο του Γιάννη Ζιάκα και την ορχήστρα του και τραγούδια του τόπου μας.

Συμμετέχουν τα χορευτικά : Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιοτών <Μιλτιάδης Δάλας> Λαογραφικός χορευτικός όμιλος Καραγκούνα Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄  , Βλαχόφωνος Πολιτιστικός Σύλλογος Περιφέρειας Φαρκαδόνας , Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας (Τμήματα παίδων και ενηλίκων) , Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού <Άγιος Γεώργιος>.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή