Η Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let’s do it Greece» Reviewed by Momizat on . Η Πράσινη Κιβωτός καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε δράση - περίπατο εξωραϊσμού του δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων. Η Πράσινη Κιβωτός καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε δράση - περίπατο εξωραϊσμού του δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων. Rating: 0

Η Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let’s do it Greece»

Η Πράσινη Κιβωτός συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let’s do it Greece»

Η Πράσινη Κιβωτός καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε δράση – περίπατο εξωραϊσμού του δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων.

Φέτος και σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμπάκας συμμετέχουμε στην Πανελλαδική – Εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece» με στόχο όχι μόνο να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και να βγούμε από τα σπίτια μας ώστε να χαρούμε τον πανέμορφο τόπο μας και αυτήν την Άνοιξη!

Φοράμε, λοιπόν, αθλητικά παπούτσια,

γάντια και καπέλο (θα μας δοθούν) και συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμπάκας την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί για να μεταφερθούμε με αυτοκίνητο στις δύο αφετηρίες – εισόδους του δρόμου των Μετεώρων, στο Καστράκι και στην Αγία Τριάδα Καλαμπάκας. Ο Τερματισμός θα γίνει στην μέση περίπου της διαδρομής σε σημείο της κορυφής.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μίνα Καλκάνη, Μέλος ΔΣ Πράσινης Κιβωτού

Τηλ. 6974041007

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή