"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη η απάντηση της Ζέττας σε Καλογρίτσα – Βαξεβάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Face Book, η πρώην υφυπουργός Ζέττα Μακρή δίνει τη δική της απάντηση στο δημοσίευμα της νέας εφημερίδας Documento, της εφημερίδας του Ομίλου Καλογρίτσα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καλή αντάμωση στις δικαστικές αίθουσες με το νέο εκδοτικό δίδυμο Βλαδίμηρου Καλογρίτσα-Κώστα Βαξεβάνη! Χωρίς φόβο και χωρίς εισαγωγικά! Για ουσιαστικούς λόγους και όχι μόνο»!

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα κυκλοφόρησε στο πρώτο της φύλλο με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ για τη διαχείριση των κονδυλίων του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο που υφυπουργός Υγείας ήταν η τότε βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρη.

Μάλιστα φιλοξενούσε και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που πάντως είναι άγνωστο αν είναι ακριβείς και από πού προέρχονται, σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Παπαδημητριου, φέρεται να συμβουλεύει την «Ζέττα» να δώσει διαφήμιση – προβολή και σε τοπικά ΜΜΕ της περιοχής της προκειμένου να χτίσει το προφίλ της. Μάλιστα στην ίδια συνομιλία φαίνεται ότι εμπλέκεται το όνομα «Πολυζος».

 

Η Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η εφημερίδα “Documento” φροντίζει από το πρώτο κιόλας φύλλο της, να εμφανίσει υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών.
Παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που κατάφερε να απαξιωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της.
Συγχαρητήρια!
Συνεχίστε την επίδειξη κιτρινισμού.
Σύντομα, δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα να σας δίνει την παραμικρή σημασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης