Η πρόγνωση για τον καιρό του Πάσχα Reviewed by Momizat on . Αίθριο καιρό και με τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα έχει τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση Αίθριο καιρό και με τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα έχει τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση Rating: 0

Η πρόγνωση για τον καιρό του Πάσχα

Η πρόγνωση για τον καιρό του Πάσχα

Αίθριο καιρό και με τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα έχει τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

 Μεγάλη Τετάρτη

 Καιρός: Στα νοτιά νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 Μεγάλη Πέμπτη

Καιρός: Στα νοτιά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοανατολικά. σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο

Καιρός: Γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων.

Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή τους σε δυτικούς νοτιοδυτικούς.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

 Κυριακή του Πάσχα

Καιρός: Γενικά αίθριος. από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή