Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στον εορτασμό για τα «Καραϊσκάκεια 2021» Reviewed by Momizat on . Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις για τα «Καραϊσκάκεια 2021», που θα λάβουν χώρα στο Μαυ Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις για τα «Καραϊσκάκεια 2021», που θα λάβουν χώρα στο Μαυ Rating: 0

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στον εορτασμό για τα «Καραϊσκάκεια 2021»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στον εορτασμό για τα «Καραϊσκάκεια 2021»

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις για τα «Καραϊσκάκεια 2021», που θα λάβουν χώρα στο Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του Στρατηγού της Ελληνικής Επανάστασης, Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα παραστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στον εορτασμό των «Καραϊσκακείων 2021» και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο, το οποίο επιβάλει την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων. O Δήμος Μουζακίου, θα ανακηρύξει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε επίτιμη δημότη του Δήμου Μουζακίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή