Η πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων σας προσκαλεί στη μουσικοπαιδαγωγική δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών, που θα πραγματοποιηθεί Ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων σας προσκαλεί στη μουσικοπαιδαγωγική δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών, που θα πραγματοποιηθεί Rating: 0

Η πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής

Η πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής

Ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων σας προσκαλεί στη μουσικοπαιδαγωγική δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015 στις 12μμ στον χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων (Δωροθέα Σχολή), Στρ. Σαράφη 42.

Η καθηγήτρια μουσικής της Δ/βάθμιας εκπαίδευσης Μαριάννα Ντέλλα, απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην προσχολική μουσική αγωγή, θα φέρει τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες κατάλληλα δομημένες γι’ αυτά.

Η δράση είναι δωρεάν για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-9μμ. (τηλ. 24310 74435).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι συγκεκριμένος (20-25 παιδιά).

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή