Η πρώτη θεσμική συνάντηση Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Πριν τη συνάντηση και την ομιλία με το σύνολο των εργαζομένων στον Δήμο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημ Πριν τη συνάντηση και την ομιλία με το σύνολο των εργαζομένων στον Δήμο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημ Rating: 0

Η πρώτη θεσμική συνάντηση Παπαστεργίου

Η πρώτη θεσμική συνάντηση Παπαστεργίου

Πριν τη συνάντηση και την ομιλία με το σύνολο των εργαζομένων στον Δήμο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων.
Ηταν η πρώτη για τη θητεία της νέας δημοτικής αρχής συνάντηση με φορέα. Κάτι που δείχνει στην πράξη, τη σημασία που αποδίδει στη συνεργασία με τους εργαζόμενος.
Αρχικώς τα μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βασ. Κλούφη έθεσαν στον κ. Παπαστεργίου τα γενιά και ειδικά ζητήματα που τους απασχολούν (από τη αξιολόγηση μέχρι τα αμιγώς υπηρεσιακά).
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έκανε λόγο για την ανάγκη βελτίωσης της συνεργασίας δημοτικής αρχής και εργαζομένων, προς όφελος των πολιτών. Δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για συνέχιση των επαφών, αφού μέλημα των δύο πλευρών είναι η προσφορά στους δημότες και εν γένει στους κατοίκους του Δήμου.

ds ergazo4 ds ergazo1 ds ergazo2 ds ergazo3η σ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή