Η πρώτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Reviewed by Momizat on . Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» του Γιώργου Μ Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» του Γιώργου Μ Rating: 0

Η πρώτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η πρώτη υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» του Γιώργου Μητσιούλη.

Είναι η γνωστή συγγραφέας – δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού, της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Αυτοί είναι οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς της.

Όπως λέει η ίδια «αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου διότι θεωρώ πολύ σημαντικό για τον κάθε πολίτη να επιδιώκει την δημόσια έκφραση των ιδεών του ,να διεκδικεί τα δικαιώματα του ίδιου και των συνανθρώπων του  και να συμμετέχει ενεργά στην δημόσια ζωή του τόπου».

Καλό βόλι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή