Η πόλη του Βόλου δεν είναι σίγουρα «κατά φαντασίαν ασθενής» – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ψήφισε «όχι» στη λειτουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για παραγωγή συνθετικού στερεού καυσίμου SRF στην Β Βιομηχανικ Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ψήφισε «όχι» στη λειτουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για παραγωγή συνθετικού στερεού καυσίμου SRF στην Β Βιομηχανικ Rating: 0

Η πόλη του Βόλου δεν είναι σίγουρα «κατά φαντασίαν ασθενής» – του Κώστα Κωστούλα

Η πόλη του Βόλου δεν είναι σίγουρα «κατά φαντασίαν ασθενής» – του Κώστα Κωστούλα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ψήφισε «όχι» στη λειτουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων για παραγωγή συνθετικού στερεού καυσίμου SRF στην Β Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου από ιδιωτική εταιρεία.

Όμως το φαινόμενο της αέριας ρύπανσης που μολύνει την ατμόσφαιρα του Βόλου καθημερινά δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ούτε επισημανθεί από καμία Αυτοδιοικητική Αρχή.

Μάλλον οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων και φορέων του Βόλου σχετικά με την αποπνικτική ατμόσφαιρα δεν λαμβάνονται υπόψη από τους αρμόδιους.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Περιβάλλοντος το περασμένο καλοκαίρι έδωσε την τελική περιβαλλοντική άδεια (ΑΕΠΟ) για τη δημιουργία εργοστασίου σκουπιδιών παραγωγής SRF από τον Δήμο Βόλου.

Δώστε λίγο προσοχή. Ο Δήμος Βόλου κατέχει αδειοδότηση κατασκευής μονάδας παραγωγής SRF αλλά αποκλείεται ένας ιδιώτης.

Εγώ πάντως ο αφελής καταλαβαίνω πως και τα συμφέροντα είναι πολλά αλλά και η ψήφος των δημοτών καθόλου αμελητέα.

 Σίγουρα εδώ ταιριάζει η φράση της διαχρονικής Λίλυς Ζωγράφου:

“Η Ελλάδα εκδίδεται, συνειδητά και ασύνειδα.

Κι ούτε ένας αθώος.

Ανεύθυνος κανένας”.

Εντυπωσιακή είσοδος του Κώστα Κωστούλα στο δημοσιογραφικό γίγνεσθαι!
Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή