Η Πύλη τίμησε τον Αγιο Βησσαρίωνα Reviewed by Momizat on . Τον Πολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα τίμησε και φέτος η Πύλη Τρικάλων με σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων.  Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην πλατεία του Δημαρχείου, Τον Πολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα τίμησε και φέτος η Πύλη Τρικάλων με σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων.  Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην πλατεία του Δημαρχείου, Rating: 0

Η Πύλη τίμησε τον Αγιο Βησσαρίωνα

Η Πύλη τίμησε τον Αγιο Βησσαρίωνα

Τον Πολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα τίμησε και φέτος η Πύλη Τρικάλων με σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων.  Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην πλατεία του Δημαρχείου, η Τίμια Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος, από την Ιερά Μονή Δουσίκου όπου και φυλάσσεται.
Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων σχηματίστηκε πομπή, με τιμητικό Άγημα της ΣΜΥ Τρικάλων και παρουσία πλήθους Ιερέων με προορισμό τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης για την τέλεση του Εσπερινού.
Στον πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο  αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης οι αντιδήμαρχοι Αντιδήμαρχοι Κρούπης, Κατσίβελλος, Τόλιας, Ζιάκας και Καλαμαράς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Θανάσης Γιαννοτάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μπάρδας και Γακκόπουλος, ο Διοικητής Αστ.Τμήματος Πύλης Παπαδογιάννης Χρήστος και πλήθος κόσμου.

pyli1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή