Η ΡΙζοσπαστική Κίνηση για τις καταστροφές στο Γερακάρι Reviewed by Momizat on . Αντιπροσωπεία της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και τον εκπρόσωπο του συνδυασμού «Δρόμος Ανατροπής για Αντιπροσωπεία της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και τον εκπρόσωπο του συνδυασμού «Δρόμος Ανατροπής για Rating: 0

Η ΡΙζοσπαστική Κίνηση για τις καταστροφές στο Γερακάρι

Η ΡΙζοσπαστική Κίνηση για τις καταστροφές στο Γερακάρι

Αντιπροσωπεία της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και τον εκπρόσωπο του συνδυασμού «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Δημήτρη Πεταράκη επισκέφθηκε την πληγείσα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση Δ.Ε. Τυμφαίων.

Κατά την επίσκεψη και μετά από  επιτόπια αυτοψία στην Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου διαπιστώθηκαν οι εκτεταμένες ζημίες τις οποίες υπέστησαν, τόσο η τοπική καλλιέργεια πατάτας, όσο και γενικότερα η χλωρίδα της περιοχής.

Κατά την συζήτηση με τους παραγωγούς διαπιστώθηκε η ανάγκη για άμεση αποζημίωσή τους εκ μέρους του ΕΛΓΑ όπως επίσης τονίστηκε η σπουδαιότητα να κινηθούν οι παραγωγοί σε μία κατεύθυνση συλλογικής δράσης και οργάνωσής τους αλλά και πιστοποίησης των τοπικών προϊόντων με την άμεση συνδρομή της Δημοτικής Αρχής. Επιπλέον οι παραγωγοί έθεσαν επιτακτικά την υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να παρέμβει επιτέλους αποτελεσματικά στην λύση του αρδευτικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου.

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».    

rizosp_kinisi_gerakari1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή