"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Η Ρωρώ στηρίζει Γιάννη Χάϊδο , ο Σάκης ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κ Ρωρώ Παϊζάνου φωτογραφίζεται με τον εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Χάϊδο.

Αν το μήνυμα της φωτογραφίας είναι “στηρίζω Γιάννη Χάϊδο” το ερώτημα για τον ποιον στηρίζει ο σύζυγος και βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος μένει να απαντηθεί.

Ίσως η κ. Ρωρώ έχει πειστεί ότι ο κ. Χάϊδος μπορεί να οδηγήσει τον νομό Τρικάλων στην ανάπτυξη, ένας γοητευτικός πολιτικός άνδρας με σπινθηροβόλο βλέμμα και στιβαρό χέρι.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Σάκης ούτε θέλει, αλλά ούτε και μπορεί να στηρίξει κάποιον υποψήφιο…τώρα πως βγήκε βουλευτής? αυτό χρήζει κοινωνονικο-πολιτικής ανάλυσης..

  2. Ποιο ακριβώς είναι το αποτύπωμα του κυρίου αυτού στην Τρικαλινή κοινωνία και πρέπει να γίνει βουλευτής; Έχει κάποια δράση στους κοινωνικούς αγώνες ή απλά πρέπει να γίνει βουλευτής επειδή έτσι αποφάσισε ο μπαμπάς φροντίζοντας να γίνει γνωστός μέσα από τις φωτογραφίες του στο γνωστό δεξιό site; Είναι γνωστός ως περσόνα κατά τα άλλα είναι απλά ο ΚΑΝΈΝΑΣ

  3. Κοτζαμ ΣΥΡΙΖΑ , κόμμα εξουσίας και βάζει για υποψήφιους άτομα χωρίς προσφορά στην κοινωνία.. περιφέρεται άσκοπα και φωτογραφίζεται με όποιον/α να είναι και νομίζει ότι έτσι θα βγεί βουλευτής.. και βέβαια ακολουθεί τα πατήματα του Παρθένη , πιστεύοντας ότι μέσα από τις συγκρούσεις με τους πάντες, ότι θα αναδειχθεί σε ηγετική μορφή του ΣΥΡΙΖΑ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης